maanantai 31. tammikuuta 2011

Naiskauneutta.

kKun blogini kuitenkin käsittelee kauneutta ja kauneudenhoitoa, niin täytyyhän minun kertoa, millainen nainen on omasta mielestäni kaunis, joten olkaa hyvät:


Suomalainen ihana näyttelijätär Krista Kosonen 

Tyrmäävä Rose McGowan 



Supersöpö suomalainen laulaja/lauluntekijä Chisu


Legendaarinen kaunotar Brigitte Bardot


Ehkä maailman kaunein rokkari,  nuori Debbie Harry
(Hän on kyllä vanhentunutkin tyylillä!)


Herttainen Helena Bonham -Carter


Ihanainen rääväsuu Lily Allen


Ehdoton suosikkini nykymalleista, Lily Cole.
Katsokaa nyt noita kasvoja! 


Marilyn Monroe, tarvitseeko tämä perusteita?


Nicole Kidman on vaan kaikkien aikojen kauneimpia näyttelijättäriä.
Ja kaiken lisäksi uskomattoman lahjakas sellainen.


Roísín Murphy, järjettömän tyylikäs ja upea nainen. 


Scarlett Johansson, täydelliset kurvit ja niin kauniit kasvot.


Vivienne Leigh, niin ajattoman ja klassisen kaunis nainen.



Audrey Hepburn, uskomattomat kasvot. Uskomaton tyyli.


Jenni Vartiainen on vaan yksinkertaisesti upean näköinen nainen,
hän on myös isomimpia hiusidoleitani. Ja tyylidoleita.



Dita Von Teese, tästä blogiani lukeneet ovat saattaneet ennenkin kuulla :P


Ja Jippu, niin suloinen tyttö.





Oli kauhean vaikea valita, sillä maailma on niin täynnä kauniita naisia. Tätä listaa olisi voinut jatkaa loputtomiin, ja ehkä teenkin vielä joskus toisen. 

Tästä näkee, kuinka kauneutta on niin erilaista. Kaikkia näitä naisia yhdistää kuitenkin se jokin särmä, joka tekee heistä ainutlaatuisen upeita. 

lauantai 29. tammikuuta 2011

Löytöjä osa 2.

Voisin varmaan muuttaa Tampereen Sokoksen kotiosoitteekseni, tuntuu että pyörin siellä niin usein. Enkä koskaan lähde tyhjin käsin, mikä on kyllä minun turmioni. Tänään roudasin sieltä kotiin tällaisen kasan, ja maksoin siitä reilusti alta parikymppiä:


Uuden hiuslakan tarpeeseen ostin got2b Sparkling -kiiltolakan. Vaikuttaa pätevältä, tuo mukavaa kiiltoa hiuksiin ja sopivaa pitoa tekemättä silti hiuksista rautalankaa. Tällä hiuspörrölle on aika hankala löytää sopiva lakka, sen pitäisi olla oikeasti sellainen, jossa on hyvä pito, mutta se ei saa läsäyttää eikä kovettaa, mikä tapahtuu hyvin helposti taistelussa hiusteni tahtoa vastaan. Niinkuin aikaisemminkin olen jupissut, hiuslaatuni on aika mahdoton käsitellä, Ja tuotetta pitää riittää pieni määrä. Lähimmäksi vaatimuksiani on päässyt myöskin got2b:n ärtsyn keltaisessa pullossa oleva Glued -lakka mutta sen tuoksu hieman tökkii.
Viimeksi ostin got2b:n 2 Sexy -lakan ja se oli melkoinen pettymys loppupeleissä, äklö vadelmatuoksu ja onneton pito. Lupasi myös massiivista tuuheutusta mutta huomasin vain hyvin pienen nostatuksen hiuksissa sitä käyttäessä ja senkin vain, kun tarkoituksella suihkin sitä hiusten tyveen. Eli ihan ok tyvikohottaja, mutta kiinnittämään siitä ei oikein omissa hiuksissani ainakaan ollut.

Tämä Sparkling -tuoksuu muuten todella miellyttävälle, ei liian voimakas karkkituoksu niinkuin sarjan tuotteissa tuppaa olemaan.

Sitten, Lumene Natural Code -tuotteita oli vaan niin hyvässä alennuksessa etten voinut vastustaa kiusausta; Smile Booster -huulipunat maksoivat 4,90€ ja osasin hillitä itseni ja ostin vain yhden. Tämä on ensimmäinen huulipunani Natural Codelta ja oi, ihastuin tähän laatuun ja pigmenttiin ja kaikkeen. Ei näitä turhaan ole kehuttu maasta taivaaseen. Ostin punan sävyssä 15 Vintage Red ja tämä on aivan täydellinen punainen huulipuna. Taidan kuitenkin käydä hakemassa ainakin sävyt 13 Rasberry Pink, 2 Mauve Rose ja 3 Nude Beige.

Natural Code -hyllystä löytyi myös niin söpö kynsilakka, ettei mitään rajaa! Nail Styler- lakka sävyssä 35 Pink punk. Aivan syötävän värinen kylmä kirkas pinkki. Unohdin ostaa kynsilakanpoistoaineen, joten en voi testata sitä ennenkuin saan raahattua itseni vielä kauppaan. Mutta ainakin yleisesti ottaen NC:n lakat ovat olleet hyviä. Kokoelmaan oli tullut vaikka mitä muitakin ihanuuksia. Ainiin ja se hinta? 2,10€ !

Hain sitten vielä toisenkin Chubby Eyelinerin, tällä kertaa sävyssä 3 Navy. Mukava tummansininen, toivottavasti tämä ei ole samanlainen takertuja kuin kaverinsa. Ja ikuinen, ehdoton naamiosuosikkini epäpuhtaalle iholle; Montagne Jeunessin White Chocolate Mask. Kerran kuussa ihoni alkaa näppylöimään hormonien vaikutuksesta ja tämä onnistuu aina pelastamaan minut pahimmalta syväpuhdistamalla, rauhoittamalla ja kirkastamalla ihoa. Tämä oikeasti häivyttää ihon punaisuutta näkyvästi ja puhdistaa todella hyvin.

perjantai 28. tammikuuta 2011

Hiphei!

Ihanan aurinkoinen päivä oli tämä, pienesti jo tuli keväinen fiilis kun aurinko jaksoi jo vähän lämmittää ja räystäistä tippui vettä! Sitä huomaa heti, kuinka aurinko vaikuttaa mielialaan, olen ollut paljon pirteämpi tänään kuin aikoihin!


Tässä eiliset hankinnat, Sokoksella oli mielettömän edullisesti kaikkea, tuo Klippoteketin
kuivashampoo, joka on ensinnäkin supersuosikkini, maksoi muistaakseni 3,90€. Vapaa Valinnassa,
joka yleensä on edullisempi, sama pullo maksaa jotain viiden euron kieppeillä!

Herbinan Sensitive -kasvoveteni vetelee viimeisiään, joten ajattelin vaihtelun vuoksi testata
jotain, jota en ennen ole omistanut. Päädyin tähän L'Orealin Triple Active Comfort -veteen,
sillä se vaikutti lupaavalta ja oli tarjouksessa. Ja ihan hyvältä tämä muutaman kokeilukerran
jälkeen vaikuttaakin. Tämän koostumus on paljon paksumpi, miltei geelimäinen, kuin
aikaisin käyttämissäni kasvovesissä. Tämä vaikuttaa myös pitävän lupauksensa hellävaraisuudesta,
ainakaan vielä ei ole tuntunut kirvelyä eikä kiristelyä. Eli tuntuisi olevan ihan hyvä perus kasvovesi.

Sitten tuo Lumene Natural Code Chubby Eyeliner tarttui matkaan hintansa ansiosta, poistohyllyssä tällä oli hintaa enää 2,25€. Tämä sävy 2 Petrol on aivan ihana siniturkoosi ja kynä on vinkeä, kuin texmarkilla piirtelisi silmään. Myös lopputulos on hauska, tarkkaan ja ohueen rajaukseen ei tästä tietenkään ole eikä ole tarkoituskaan, mutta näyttäviin viivoihin tämä on omiaan. Ja tuo väri korostaa kauniisti ruskeita silmiäni! 

Tässä ilmeni vaan yksi pieni, tai aika iso, ongelma. Nimittäin poisto.

Tämä jämähtää silmäluomelle kuin tauti. Enimmät värit saa poistettua, mutta vaikka kuinka tehokkailla aineilla hinkkaisi, jää rajaus haaleana kummittelemaan luomelle. Eikä tämä ole edes waterproof, luvataan ainoastaan pitkäkestoisuutta. Mutta tuo on jo hieman turhankin pitkäkestoista omaan makuuni. Tänä aamuna juuri koin kauhunhetkiä tämän kanssa, kun olin jo jokin aika sitten rajannut silmät ja menin tupakalle. Rajaus oli ehtinyt kuivua hyvin.Tietenkin onnistuin saamaan tupakansavua silmiini ja tietenkin silmäni alkoivat vuotamaan siitä. Kyynelien ansiosta rajaus tuplasi itsensä yläluomelle ja jäi siihen. Ei auttanut, vaikka yritin pumpulipuikolla ja silmämeikinpoistoaineella sitä tuputella pois. Alkoi olla jo pikkuhiljaa kiire lähteä. Loppujenlopuksi jouduin pesemään pois kaikki meikit, mutta rajaukset jäivät sekä ylös että oikealle paikalleen haaleina, mutta näkyvinä. Kiireessä meikkasin nopeasti uudelleen ja häivyttelin punasävyisellä peitevoiteella vihreät silmäluomeni. Ne ovat edelleen vihreät.

Onko joku muu huomannut tätä ? Onko jollain jokin ässä hihassa miten tämän saa pois?
Harmittaa jos en voi käyttää tätä, sillä ensinnäkään herkkä ihoni ei kestä kauheaa hinkkaamista ja toisekseen en halua kulkea puna-vihreäsilmäisenä. Taidan ottaa Lumenelle yhteyttä tästä asiasta.





Yllä hieman kuvasaldoa matkaltamme anopin luokse, ylimmässä kuvassa H&M:n nilkkurit, joista puhelin jo aikaisemmin, ne ovat vaan niin kivat.  Hyvän näköiset ja kuitenkin käytännölliset tuonne jäätikölle. Tai ainakin käytännöllisemmät kuin 10 cm korot :>

torstai 27. tammikuuta 2011

Meikkipohja vaihtoon.

Kiirettä pukkaa, mutta silti olen tehnyt tänään hieman pikkuostoksia joista kertoilen huomenna paremmin, nyt on hieman energia kortilla.

Tilasin juuri myös Everyday Mineralsilta samplekitin, mielettömän kiva kun saa viiden samplen kitin pelkkien muutaman euron postikulujen hinnalla.

Vaihtoehtoja on EM:llä niin hirveästi sävyissä ja koostumuksissakin on neljää erilaista: Original Glo, Semi-matte, Matte ja Intensive. Tilaamani samplesetti on vaalein, Fair ja se sisältää samplet Fair Intensive, Fairly Light Original Glo, Fairly Light Neutral Semi-matte, Golden Fair Matte sekä Fair Neutral Semi-matte -pohjista.

kuva lainattu EM:n sivuilta

En ole ennen käyttänyt EM:n pohjia, joten nämä testipakkaukset ovat kyllä tarpeen, vaaleimmissa sävyissä on niin monta vaihtoehtoa että olisi aika hakuammuntaa yrittää kerralla tilata sopivaa sävyä kokonainen purkki. Se olisi aika pepusta, jos sävy olisikin väärä ja olisi maksanut täyden hinnan. Eli mielettömän iso plussa samplesetistä, jonka saa pelkkien postien hinnalla.


Olen tosiaan käyttänyt pitkään Lily Lolon Porcelain -pohjaa mutta kun loputtoman utelias olen luonteeltani, tahdon kokeilla muitakin sarjoja, etenkin niitä jotka ovat edullisia ja saaneet hyvää palautetta hinta-laatusuhteestaan. Ainoastaan yksi on varma, että mineraalipohjista en enää vaihda perinteiseen meikkivoiteeseen.

Tässä sitten odotellaan sampleja saapuvaksi, en malttaisi odottaa. Saisivat tulla kyllä nopeaan, Lily vetelee aika viimeisiään.

 Onko teillä kokemuksia, kuinka kauan EM:n postituksissa keskimäärin kestää? Toki muutkin kokemukset ja ajatukset sarjan pohjista ja miksei muistakin tuotteista on tervetulleita ! :)


By the way, se XZ:in kampausneste, josta eilen puhelin, osoittautui vallan mainioksi! Kiharat pysyvät hyvin kuosissaan sen avulla aamusta iltaan.

keskiviikko 26. tammikuuta 2011

Kaikenmoista.

Kävin tuossa äsken läheisessä Vapaa Valinnassa (yksinkertaisesti mun suosikkikauppa lähimailla!) ja ylitin taas kerran laiskuuteni. Kun astuin kaupan ovesta ulos, oli suoraan edessä olevalla pysäkillä bussi ottamassa juuri matkustajajoukkoa kyytiin ja toki hyppäsin kyytiin minäkin, matkasin kokonaisen kaksi pysäkinväliä kotiin...


Mutta Vapsusta löytyi vaikka mitä kivaa; pussillinen kampoja 90 cent, uusi käsipeili hajonneen tilalle, Timolle Nivean Silver protect 24h -deodorantti ja ehdotonta suosikkipyykinpesuainettani nestemäistä Surf Tropical flowers & ylang ylangia. Tämä on yksinkertaisesti vaan paras pyykkiaine, ihanan tuoksuinen, riittoisa eikä tarvitse ollenkaan huuhteluainetta, sillä tämä jättää pyykin pehmeäksi. On siis sekä rahaa että luontoa säästävä, kun ei tarvitse läträtä kuin yhden ainoan aineen kanssa. Hintakaan ei kirpaise, kun se on silti paljon edullisempi kun ostaisi erikseen pesu- ja huuhteluaineen!

Sitten nappasin ostoskoriin myös XZ:in Tyrni -muotoilusuihkeen, sillä äitini ja isoäitini hehkuttivat kummatkin sitä. Ja luotan tässä heihin, sillä kummatkin kihartavat tämän avulla hiuksiaan ja heidän hiuslaatunsa on samanlainen kun omani ja itse halusin nimenomaan tuotteen, jolla saan kestävän pohjan kiharoille.


Tämä on parhaillaan kokeilussa, lämpörullien viilenemistä odotelessa. Toivottavasti tämä on kaiken hypetyksen väärti. Hiuslaatuni on sellainen, että vaikka se on luonnontaipuisa, kunnon kihara ei siinä meinaa pysyä millään konstilla. Alan kohta menettää toivoni, sillä aina viimeistään tunnin päästä kiharoiden laittamisesta tukkani näyttää jo epämääräiseltä kasalta, jossa on loiva laine siellä täällä.

Ja kun tätä tukkaa on niin paljon. Hiukseni ovat raskaat huolimatta siitä, kuinka ohut yksittäinen hius on. Materiaalia vaikka mihin kampauksiin löytyisi, mutta hiukseni ovat harvoin yhteistyökykyiset. Ehkä tästä viimein löytyisi tuote, joka saa ne kuriin ja asettumaan. Kiharat ovat vaan niin kivat!

Tuloksia odotellessa, raportoin myöhemmin miten käy :>

Eilispäivä.

Eilen sain peräti kahteen otteeseen yllätysvieraita; ensin tuli hyvä ystävätär poikansa kanssa ja pari tuntia heidän lähdön jälkeen poikkesi kaveripariskunta ohikävellessään. Naurankin usein, että meidän asunto on kuin Muumitalo, ovet on aina vieraille auki ja vieraita tulee ja menee, ja aina keittellään vieraille kahvia/teetä.

Sovittiin eilen myös hieman tatuointijuttuja, juurikin tuon pariskunnan toisen osapuolen kanssa, joka niitä tekee. Saatiin aikaiseksi aika hyvä diili :P

Tässä kuvia eilispäivältä, joita en juurikin noiden vieraiden takia ehtinyt eilen lataamaan:

 Tuo rusettipanta on vaan rakkaus 


 Rrrakastan kamee -koruja.

 Eilen mentiin myös hyvin nudella meikillä.

Tuo kaulassa oleva huivi on aito palestiinalaishuivi, ei halpa kopio.
Se on ainakin 10 vuotta ollut minulla ja ei ole mennyt miksikään. 

Silmissä vain hieman helmiäistä, vaaleanbeigeä luomiväriä ja
kerros ripsiväriä.


Huom. Tämä  on julkaistu tänään 26.1.2011 eikä 25. niinkuin otsikko sanoo, 
en oikein käsitä mitä tämä oikein riehuu!

tiistai 25. tammikuuta 2011

Älä tule paha tukka, tule hyvä tukka.

No tänään on taas huisisti parempi päivä kun eilinen oli. Kävin hieman seikkailemassa Koskikeskuksessa ja nämä tarttuivat mukaani:


Uusin ja uudistunut Trendi, Kicksistä A-Brandin Warm Mask ja Dependin myrttiöljy kynsille. Tuo naamio on ikisuosikkini, mielettömän hyvä vaikka haiseekin makuuni hieman kummalliselle, mutta se on pieni miinus kun muuten toimii. Taas tuosta öljystä olen kuullut niin paljon hyvää, että pakko se oli ostaa kokeiluun. Kynteni ja kynsinauhani ovat nyt senverran kamalassa kunnossa, että kaikkea on koitettava. Moni on tästä saanut vastaavaan ongelmaan avun. Olen aikaisemmin hoitanut kynsiäni mm. manteli -ja oliiviöljyllä, mutta niiden kanssa turhaaminen on aina oma lukunsa. Tämä taas on helppo töpötellä siveltimellä oikeisiin paikkoihin ja ensimmäisen kokeilun perusteella totean, että ainakin tämä imeytyy nopeaan ja tuoksuu hyvältä.

Kynsiin liittyen ostin muuten toisenkin jutun, mutta unohdin sen kuvasta. Vapaa Valinnan poistokorissa oli Lumenen Quick&Chick -lakkoja muutamalla eurolla ja kun aikani pöngin sitä, löysin sen ainoan aluslakan joka siellä oli jäljellä, jee hyvä tuuri! Minulla on kaikki aluslakat (Nivea, Depend, Lumene) aivan lopussa ja olen aika tykästynyt tähän Lumeneen. Sivellin on näppärä ja muutenkin ajaa kaikki aluslakan tehtävänsä hyvin. Näitähän ei enää valmisteta, kun Lumene uusii valikoimiaan ja estradille ovat astuneet uudenlaiset kynsilakat, mutta poistoista näitä voi vielä bongailla. Toivottavasti uuden kynsilinjan aluslakka on yhtä hyvä.

Ja sitten tuo hiusväri, samaisesta Vapaa Valinnasta. Olen paatunut kotivärjääjä yli kymmenen vuoden ajalta ja tuo kyseinen L'Orealin Préférence Féria 2.01 Mustanruskea tuhka on vaan yksinkertaisesti suosikkivärini. Tykkään tummista hiuksista, mutta aivan musta on hieman liian kova joten tämä on täydellinen sävy minulle.  Olen värjäillyt saman linjan väreillä myös punaista tukkaa ja vaaleaa tukkaa, ja koskaan ei ole tullut pettymystä. Näissä on kaikki hyvän kotivärin ainekset: Helppo sekoittaa, helppo levittää, laadukkaat KUMIhanskat (ei sellaiset muovilärpäkkeet jotka hajoavat jo irroitettaessa ohjepaperista) omassa muovikotelossa, väri ei valu vaikuttaessaan pitkin niskaa ja tuoksuukin ihan miellyttävälle. Ja lopputulos on omalla kohdallani ainakin ollut aina onnistunut ja kestävä. Aika usein kotivärit levitetään kuiviin hiuksiin, mutta tämä pistetään pyyhekuivaan tukkaan ja levittämisen jälkeen vaahdotetaan ja jätetään vaikuttamaan.  Myös värivalikoima on tällä linjalla todella kattava, ja kannattaa muuten tutustua myös Récital Préférence -linjaan, se on samaa laatua.

Kotivärjäys on aina hieman kohtalolla leikkimistä, etenkin jos ei ole väristä varma ja vaikka luulisikin olevansa, ne osaavat yllättää eikä yllätys yleensä ole toivottu. Suosittelen ehdottomasti pistämään muutaman euron enemmän ja tutustumaan näihin, pieksee hieman halvemmat Livet sunmuut mennen tullen. Ihan näin kokemuksesta voin kertoa. Täältä löytyy kattavampaa tietoa värivalikoimasta sun muusta. (Ja ps. Tämä ei ollut maksettu mainos, vaan tahdon jakaa näiden ilosanomaa kaikille!)

Mitenkäs, värjäättekö hiukset kotona vai kampaajalla? Jos värjäätte kotona, onko teillä suosikkivärimerkkiä?

maanantai 24. tammikuuta 2011

Murrr.

Tänään on väsynyt ja todella  hieman pipo kireällä, tiedä sitten miten näin väärällä jalalla nousin. Tänään ei ole vaan onnistunut mikään. Ystävätär tuo kohta poikansa tänne hoitoon, josko se vähän piristäisi. Miten näitä päiviä aina onnistuu tulemaan, joina kaikki menee päin peppua.



Näyttääkö tuo luonnonvalkoinen, hiuksissani oleva kukkakoriste kenekään muun mielestä vähän valkosipulilta? Itse juuri aamulla, kun tuo lojui keittiön pöydällä, mietin hetken että "Kappas, yksi valkosipuli on karannut pussistaan."

Kaiken ärsytyksen huipentuma on se, että keskelle NISKAANI on ilmestynyt valtaisa, kipeä ihonalainen finni. Olen tökkinyt sitä steriilillä neulalla ja vaikka mitä, mutta se ei vaan kuole. Ehdotuksia kuinka saan sen hengiltä? En ole mikään finniekspertti ja tämä on vielä poikkeuksellisen sitkeä tapaus, ja niin inhottavassa paikassa kun niskan ja selän liittymäkohdassa.

Jos tässä lastenvahtikeississä ei mene kauhean myöhään, yritän tulla tekemään jonkun tasokkaamman postauksen.

Hitsit muuten, Hella Wuolijoesta tulee elokuva teattereihin, nyt tiedän minne tuhlaamme ne kaksi sarjalippua jotka ovat jo pitkään lojuneet kirjahyllyssä!

sunnuntai 23. tammikuuta 2011

Bloglovin'

<a http://www.bloglovin.com/fi/myblog/ajax/fi/claimhtml/2285792/href="http://www.bloglovin.com/blog/2285792/cherrycupcake-blogi-kaikesta-kauniis?claim=tzsb87x3a8z">Seuraa blogiani Bloglovinin avulla</a>

Marimekkoilua



Sain anopilta tuollaisen Marimekon kukkaron, se on aitovintagea,  suoraan 50-60 -luvulta, hänen äitinsä ja siten ollen puolisoni mummun vanha. Ihan mielettömän kiva ja täydellisessä kunnossa, kuin ei olisi ollenkaan käytetty. Vanhat kankaat haurastuvat vuosikymmenten saatossa usein, mutta tämä on pitänyt pintansa.

Minulla on vain pieni ongelma. Olen metsästänyt ympäri internettiä tämän printin nimeä mutten ole löytänyt, eli jos joku tietää, niin olisi mukava jos kertoisi minulle.

Mutta eikö ole soma pieni kukkaro? Anoppi on siitä hauska täti, että  hän on ennenkin syytänyt minulle vanhaa Marimekkoa. Olen saanut mm. meikkipussukan (jonka printin nimi on muuten myös mysteeri!) ja muutaman metrin oranssia, Yume -nimistä kirahvi -ja lintukuvioista lastenhuoneen kangasta, jonka hän kuulemma oli 70 -luvulla dyykannut kangastehtaan roskiksesta hukkaanheitettynä pakanpäätynä. Reunassa lukee: Katsuj Wakisaka "Yume" © Marimekko Oy Suomi Finland 1969.

Kirahvikangas on jo osittain hieman haurastunut ja repeillyt, ja pähkäilenkin jo toista vuotta kuumeisesti mihin sen käyttäisin. Se on kuitenkin vielä niin kunnossa, että siitä saisi verhot tms. missä kangas ei joutuisi jatkuvalle rasitukselle. Mukavaa että on tuollainen anoppi, tämä kangas on nimittäin todella harvinainen nykyään.

Mietiskelin juuri, että omistamme jonkin verran Marimekkoa, mutta vain kaksi asiaa on uutta tuotantoa; Piccolo lime-valkoinen meikkipussi jonka sain pari joulua sitten äitipuolelta ja limen värinen Appelsiini -patalappu. Kaikki muu on enemmän tai vähemmän vintagea. Timolla, siis puolisollani, on pari 70 -luvun jokapoikapaitaa ja tasaraitapaita, joka on varmaankin 90 -luvulta. Itselläni on kirkkaan keltainen, keinokuituinen messenger -laukku, jonka löysin lähikirpputoriltamme joskus. Sen iästä ei ole mitään käryä, mutta vastaavan mallisia ja näköisiä ei ole ennen osunut silmiini. Uskoisin senkin valmistuksen
sijoittuvan jonnekin pimeälle 90-luvulle.

Himoitsen tällähetkellä Nanuk- , Keisarinna- , Ruusupuu- ja Ananas -printtejä sekä klassista perusmustaa Arkkitehti -laukkua. Vaatteista taas Arja -neule , Maili- ja Koukku -tunikat sekä Ulappa- ja Aava -takit, jokaisen mustana, kelpuuttaisin myös enemmän kuin mieluusti.. Olen jotenkin vasta viimeisinä muutamana vuonna löytänyt Marimekon viehätyksen  mutta sitäkin palavampana :>

Mitäs, pidättekö te Marimekosta ? Onko teillä ehdottomia suosikkiprinttejä? Tai löytyykö teidänkin kätköistänne vanhoja desing -aarteita?

Laiskottelupäivä.

Aion pyhittää tämän päivän sille, että pyörin meikittä yöpaitasillani kotona koko päivän, syön keksejä, luen hyvää kirjaa peiton alla ja katson mahdollisesti elokuvia. Ja nukun jos  nukuttaa. Huomenna pitää olla taas vireessä ja hoitamassa kaikkia maailman asioita kuntoon, joten tänään on akkujenlatauspäivä. Aion jättää tänään pölyt pyyhkimättä ja pyykit pesemättä, ne ehtii myöhemminkin.

Postaan illalla jotain järkevää, jos vaan vetelehtimiseltäni ehdin. Suosittelen lämpimästi tätä tapaa viettää vapaapäivä !





Todella laiskaa ja toimeetonta sunnuntaita kaikille !

 ♥: Krisse

Tervetuloa / Welcome / Välkommen / Tere Tulemast/ Bienvenue / Dobro požalovat/ Benvenuto

Eli Tervetuloa uudistuneen blogini pariin ystävät, ulkoasu on nyt omaa silmääni enemmän miellyttävä ja yksinkertaisempi. Sisältö ei muutu mihinkään, sama hattarapää täällä edelleen kirjoittaa.

Uusi ulkoasu blogille!

Cherrycupcake.tk osoitteen uutta ulkoasua aletaan sisäänajamaan edellisestä ilmoituksesta poiketen jo nyt, muutosten tekeminen kestää noin tunnin.


Tervetuloa lukemaan uudistettua blogia!


————————————
- CCC Ylläpito

lauantai 22. tammikuuta 2011

Streets of Nekala

Onpas tänään ollut päivä, käytiin Nekalassa appiukon luona kahvittelemassa ja näytin tältä:




Nekalassa oli aivan sairaasti lunta, vaikka on sitä täällä keskusta-alueellakin helkkaristi. Jalassa H&M:n harmaat villasekoitekalsarit ja polvisukat päällä. Jaloissa olevia nilkkureita ei tässä nyt oikein näy, mutta ne on H&M:n alennusmyynnistä löydetyt ja tämänhetkiset lemmparit. (Juttelen kengistäni tarkemmin myöhemmin ja kuvaan nämäkin sitten paremmin!)  Hyvät ja tukevat jalassa, ja korko on kohtuullinen 5-6 cm. Olen ainakin senverran mukavuudenhaluinen, etten halua lähteä loikkimaan huonosti auratuille, liukkaille ja lumisille kaduille missään huikeissa koroissa, olen niin koheli että taittaisin niskani kuitenkin. Mutta oi kuinka odotan sitä, että kadut sulavat ja voin turvallisesti vetää jalkaan taas korkeat korot!

Tuo kukonaskeltakki, josta olen aikaisemminkin puhellut täällä, on vaan niin parhautta. Otin vielä tarkoituksella kokoa isompana sen, että alle mahtuu vaikka kaksi villapaitaa tarpeen vaatiessa eikä silti kiristä ja purista. Ja kuinka monikäyttöinen takki tämä onkaan, sopii liki kaiken kanssa ja tätä voi muunnella napittamalla kauluksen erilailla. Jättihuppu taas on pelastanut minut monessa viimassa, sinne mahtuisi varmaan kolme päätä yhtäaikaa! Harvoin osuu kohdalle suht edulliseen hintaan (40€) takkia, joka on päällä kevyt ja mukava, mutta lämmin ja hyvän näköinen. Tämän oikea hinta oli muistaakseni 90€, mutta onneksi en joutunut maksamaan puoliakaan siitä. Jos jollekin jäi vielä epäselväksi, niin takki on tilattu Ellokselta.

Ja hei, huomioikaahan alemmassa postauksessa oleva ylläpidon tiedote tulevasta huoltokatkoksesta!

Cherrycupcake - Huoltokatkos 23.1.2011

Cherrycupcake uusii nyt rakennettaan ja ulkoasuaan!  Muutokset sisäänajetaan huomenna 23.1 klo 17:00-20:00, jona aikana varsinainen osoite (cherrycupcake.tk) saattaa olla poissa käytöstä tai oudon näköinen. Blogiteksteihin pääsee tänäkin aikana käsiksi osoitteessa cccake.blogspot.com/ , tosin ilman “kuorta”-

----------------
-CCC Ylläpito

perjantai 21. tammikuuta 2011

H&M Home Spring Trends 2011

 Siis ei hitsi kuinka herkullinen on H&M:n kevään sisustuskokoelma, etenkin nämä uusimmat tulokkaat. Keräsin omat suosikkini näistä kokoelman täydennyksistä :


Kuvan saa klikkaamalla isommaksi!

Tilasin itse tuon mansikanmuotoisen kylpyhuoneen maton, tuon pinkin kukallisen kangaskorin sekä oikeassa alakulmassa olevat tabletit. Minulla on ennestään tuota samaa kuosia oleva pöytäliina ja kangaskorit, joten nyt saan aivan yhtenäisen värityksen keittiön pöydälle

Voisin ottaa kotiini ilomielin jokaisen kokoelman tavaran, nyt he ovat Hennesillä tehneet törkeän hienoa työtä. Edellisissäkin sesongeissa on ollut paljon hienoja juttuja ja niitä löytyy paljon kodistani, mutta tämä mallisto on ehdottomasti ihanin kaikista! Täältä pääsee tutkimaan kokoelmaa paremmin.

 Himoitsen eritoten vielä noita kirsikkapussilakanoita (minulla on samaa kuosia oleva kylpypyyhe) ja tuota vasemman yläkulman päiväpeittoa. Ja noita Mikki ja Minni Hiiri -asioita. Yhyy. Miksi olen pätkätöitä tekevä köyhä, Hennesin tili paukkuu muutenkin jo kohta yli rajojen. Toisaalta, minulla on ensikuussa syntymäpäivät. Voisin hieman vihjaista lähipiirille. :P

Koskakohan tänne Tampereelle saadaan oma H&M Home -myymälä ?

Oletteko te tutustuneet kokoelmaan ? Ihastuneet tai vihastuneet ?

Lady in red.


 Sain tuossa H&M:n aleshoppailu- paketista tällaisen ihanuuden, kuolasin tätä jo aikaa täysihintaisena mutten seitsemän euroa oli aika kova hinta mielestäni tällaisesta halpaketjun versiosta minihatusta, mutta onneksi tämä tuli alennukseen -50% !


Minusta tämä on aivan ihana, odotan vaan että tulee jotkut hipat joihin voin laittaa tämän pikkumustan kaveriksi!

Silmämeikki tehty Stilan Smokey Eye Palette Oringinal -paletilla, Natrual Coden Eye Dramatizer -kynällä sävyssä 11 Brown ja Maybellinen Falsies Black Drama -ripsivärillä.


Niin superkaunis asuste tämä, tunsin itseni hienoksi ladyksi ja liitelin helmoja pidellen ympäri asuntoa...



...Mutta hienonkin ladyn jalat palelevat ja etenkin tämän ladyn, joten katsaus jalkoihini paljastaa karun totuuden; appiukolta saadut jättivillasukat ja harmaat villakalsarit. Vai onko tämä nyt sitä niin muodikasta ristiriitaisuutta ja materiaalikontrasteja? Tulipunainen, plyysinen minisilinteri tylliharsolla ja virttyneet villasukat?

torstai 20. tammikuuta 2011

Torstai on toivoa täynnä.

Jee olen innoissani, blogini kokee viikonlopun aikana pienen muodonmuutoksen ja freesauksen. Se aiheuttaa pienen käyttökatkoksen, mutta tuo tekninen tuki ilmoittelee siitä sitten tänne kun tarkka ajankohta selviää!

Uusien sisustushankintojen kuvaaminen siirtyy taas päivällä, en ole ollut kunnolla valoisaan aikaan kotona mutta huomenna on koko aamupäivä vapaa. Tässä pieni kuvakollaasi tämän päivän jutuista:

Kuvaa saa klikattua isommaksi!

1. Kullanruskea silmämeikki ja hieman rehottavat kulmakarvat. Silmämeikki tehty Cameleonin vanhalla paletilla, joka on tämän näköinen:

Oma palettini on aika kuvaskelvottoman näköinen. Kansi on irti ja nuo luomivärit ovat aika pehmeitä koostumukseltaan , joten pitkän käytön jälkeen vaaleapintainen paletti on aika sotkuinen. Tämä Cameleon on minulle entuudestaan tuntematon merkki ja todella edullinen, mutta nämä ovat törkeän hyviä ja pigmenttisiä, reilusti metallisia ja luomilla hyvin kestäviä sävyjä. Omani tilasin aikaa päivää sitten Strawberrynetistä. Omistan vastaavan paletin myös harmaa-hopeisilla sävyillä. Ripsissä on IsaDoran Wigwham -maskara.

2.Sinful Colorsin lakka sävy Pink 871

3. Uudet leopardisukat H&M:ltä.

4. Muistin pari päivää sitten, että tuollaisella isolla hammaskampaklipsillä on helppo saada Bad Hair Day taltutettua ja se näyttää veikeältä. En ole vuosikausiin omistanut tuollaista omistanut mutta tarttui eurolla-parilla matkaan Hennesiltä.

5. Tämän päivän naama kokonaisuudessaan. Poskilla oleva poskipuna on suosikkipunani NYX:in 05 Pinky joka on vaan täydellinen, kylmä pinkki kalpealle iholle. Pohjana on Lily Lolon pohja sävyssä Porcelain ja hienoiset varjostukset tehty Lumenen Arctic Sun -aurinkopuuterilla, sävy on 1. Aamurusko. Tämä on ainoa aurinkopuuteri, jonka olen löytänyt joka on tarpeeksi vaalea (Monen tuttavani normaali puuteri on saman sävyistä!) ja on mattapintainen. Minä ja kimaltelevat kasvotuotteet ei tulla vaan toimeen. Eikä kimallus nyt varjostuksiin oikein käykään.

6. Huulissa Freeze 24/7 Plump Lips -kiilto sävyssä WindChill. Tämä on juurikin sellainen pullistava huulikiilto ja toisinaan tämä kihelmöi huulissa aika rajustikin. En osaa sanoa omalla kohdallani pullistavuudesta, mutta huulen uurteita tämä näyttää ainakin mukavasti siloittavan. Tämä on yksi lemmparikiiltojani sävyn ja pysyvyyden takia. Tämän koostumus on myös mukavan kevyt.


Muuten, onko joku muu tutustunut Cameleoniin?

Arkistojen kätköistä osa 2.

Tässä vielä lisää vanhoja kuvia, järjestys jälleen sekalainen:


2009

Tämä oli ensimmäinen päivä keväällä 2009 kun ulkona tarkeni toppi päällä! 

Kultainen, angstinen teini-ikä <3 


 Ankkarock 2007



Puolisoni taidetta kaksi edellistä. 2007-2008 taisi olla vuosi.

 2009 vanhan kodin pihakallioilla järven rannalla.

 Samalta vuodelta kuin edellinen, mutta syksyltä.

 Tämä taitaa olla 2008

 Halloween-party 2009

 
 Vanhan kodin pyöräkatos 2009, olin juuri luopunut rastoista.

2008 mahdollisesti.


Pari vuotta sitten iski hetkeksi luonnollisuuskausi.



Hölmöt takarastat 2009