maanantai 24. tammikuuta 2011

Murrr.

Tänään on väsynyt ja todella  hieman pipo kireällä, tiedä sitten miten näin väärällä jalalla nousin. Tänään ei ole vaan onnistunut mikään. Ystävätär tuo kohta poikansa tänne hoitoon, josko se vähän piristäisi. Miten näitä päiviä aina onnistuu tulemaan, joina kaikki menee päin peppua.Näyttääkö tuo luonnonvalkoinen, hiuksissani oleva kukkakoriste kenekään muun mielestä vähän valkosipulilta? Itse juuri aamulla, kun tuo lojui keittiön pöydällä, mietin hetken että "Kappas, yksi valkosipuli on karannut pussistaan."

Kaiken ärsytyksen huipentuma on se, että keskelle NISKAANI on ilmestynyt valtaisa, kipeä ihonalainen finni. Olen tökkinyt sitä steriilillä neulalla ja vaikka mitä, mutta se ei vaan kuole. Ehdotuksia kuinka saan sen hengiltä? En ole mikään finniekspertti ja tämä on vielä poikkeuksellisen sitkeä tapaus, ja niin inhottavassa paikassa kun niskan ja selän liittymäkohdassa.

Jos tässä lastenvahtikeississä ei mene kauhean myöhään, yritän tulla tekemään jonkun tasokkaamman postauksen.

Hitsit muuten, Hella Wuolijoesta tulee elokuva teattereihin, nyt tiedän minne tuhlaamme ne kaksi sarjalippua jotka ovat jo pitkään lojuneet kirjahyllyssä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Nyt on teidän vuoronne kommentoida, keskustella, antaa palautetta, toivoa, ehdottaa ja kritisoida! Sana on vapaa.