sunnuntai 9. tammikuuta 2011

Laukkuni sisältö.


Tältä näyttää laukkuni sisältö sängylle kumottuna. Kuvanlaatu on karsea, mutta parempaan ei nyt pysty, sillä valo ei vain riitä vaikka kuinka kikkailee, kuinka odotankaan tulevia valoisia päiviä ! Parvekkeemme lasi on niin huurussa, että siellä on vielä huonompi valo kuin sisällä. Mutta koittakaa saada selvää.

Kannan mukanani melkoista määrää tavaraa. Kaikkea pientä sälää, kuten hiuslenkkejä, kuitteja, kyniä, huulirasvoja, huulipunia ja -kiiltoja  (Näyttäisi olevan Lancomea, Urban Decayta, NYX:iä, Freeze 24/7:aa, Nuxea, Labelloa, Ardenia ja Nivean kiilto lähes piilossa kuitin takana). Huulituotteita saattaisi olla enemmänkin, tapaan unohdella niitä laukkuuni.

Sitten on kaikkea tarpeellista, kuten minihiuslakka, kampa, puhelin, lompakko ja cupcake-kolikkokukkaro, bussikortti ja NintendoDS Lite, joka on voittamaton seuralainen. Tupakka-aski ja sytytin, Tigin hiusvaha, kankainen kännykkäkotelo, Eifeltorni -kuvioinen avattava taskupeili, jonka sain isältäni joskus Pariisin tuliaisena sekä pastilliaski. Pastilleja minulla on aina, joskus useampikin aski. Olen hieman vainoharhainen siitä, että tupakoinnin ja kahvinjuonnin seurauksena hengitys voisi haiskahtaa, joten olen ahkera pastillinsyöjä. Ja nenäliinoja on pakko myös kantaa mukana, etenkin nyt kun nenä vuotaa kolmatta viikkoa.

Toisinaan lisänä on vielä kamerani ( Sony DSC - H2) ja/tai tämä Acerin miniläppäri.

Muita, jotka kantavat laukussaan puolta omaisuuttaan ?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Nyt on teidän vuoronne kommentoida, keskustella, antaa palautetta, toivoa, ehdottaa ja kritisoida! Sana on vapaa.