maanantai 17. tammikuuta 2011

Schwarzkopf Bonacure Sun GuardianSain aikaa sitten kampaajaopiskelijapikkusiskoltani lahjaksi yllänäkyvän setin ja vaikka nämä ovat eritoten kesäkäyttöön suunniteltuja tuotteita, auringonpolttamia, kuivia hiuksia hoitamaan tarkoitettuja niin nämä ovat osoittautuneet todella hyviksi hoitamaan myös muotoilun ja värjäyksen kuivattamia pipon alla muhineita talvihiuksia.

Pakettiin kuuluu Hair & Body - shampoo, joka kosteuttaa hiusta ja virkistää päänahkaa, UV -suojasuihke joka on myös jätettävä kaksifaasinen hoitoaine ja superhoitava After Sun Treatment jonka voi joko jättää hiuksiin edellisen tuotteen tavoin tai käyttää normaalina hoitoaineena ja pestä vaikutusajan jälkeen pois.

Jokainen tuote sisältää Aloe Vera -uutetta ja aminohappoja ja UV-suojasuihke sisältää lisäksi UV-suodattimen, joka varjelee kutreja kuivumiselta ja värin haalistumiselta. Suihkeen aion säästää kevääseen ja kesään, vaikka tätäkin olen satunnaisesti suihkutellut muiden jätettävien olleen lopussa ja suihke on tehnyt hiuksista ihanan kiiltävät ja pehmeät, todella kosteutetun tuntuiset.

Suosittelen näitä ehdottomasti kesää varten, tai jos olet matkustamassa jonnekin polttavan auringon alle talvea pakoon. Tulee usein unohdettua, että hiukset kärsivät yhtälailla UV- säteilyn haitoista. Nämä ovat varmasti myös loistava kolmikko kloori- tai meriveden turmelemalle tukalle.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Nyt on teidän vuoronne kommentoida, keskustella, antaa palautetta, toivoa, ehdottaa ja kritisoida! Sana on vapaa.