keskiviikko 5. tammikuuta 2011

Vaaleanpunaisia asioita.


Ostin tuossa joitain päiviä sitten Stockmannilta tuon Village Hand&Body Lotionin, kun etsiskelin uutta käsirasvaa. Tämän pullo oli niiiiin kaunis, etten voinut vastustaa tätä. Ihanan vanhahtava ja suloinen. Ja rasvakin on hyvää, huumaavan ruusuntuoksuista, imeytyy nopeaan ja kosteuttaa kivasti. Olen käyttänyt tätä vain käsiin, mutta pitääkin koittaa kuinka tämä toimisi vartalovoiteena. Maksoi muistaakseni alta 4€.Ja tässä viimein ne joululahjat, joista olen höpissyt. Eclipsen keraaminen muotoilurauta. Pinkkinä ja timanteilla. Aivan loistokaveri niin suoristukseen kuin kihartamiseen ja jättää hiukset ihanan kiiltäviksi. Tämä lämpenee 200:aan asteeseen.  Ja johto on hyvän pitkä, 3m ja pyörii tyvestä, mikä helpottaa huomattavasti käyttöä omassa kylppärissäni, jossa pistorasia on korkealla ja suhteellisen kaukana peilistä.

Toinen on taas Braunin Silk Êpil 1 -epilaattori. Tässä on kaksi nopeusvaihdetta, hellävarainen ja tehokas. Todella toimiva pakkaus, paikat ovat olleet ihanan silkinsileät siitä asti kun tämä laite tuli taloon. Hyvästi  raastava höyläys.

Omat ihokarvani ovat vielä niin typerät, piikkisuoraa harvaa, harmaata karvaa ja  sheivaaminen kerran-kaksi viikossa on todella raivostuttavaa ja aina jää joku kohta höyläämätä vaikka kuinka yrittää. Tällä se on helppo tunnustella, kun ei enää satu, on karvat poistuneet kyseisestä kohdasta. :D

Olen aivan näiden kahden laitteen lumoissa.Tämän epilaattorin värikin on oikea, kiitos kummastakin vehkestä kuuluu ihanalle äidilleni, jolla on sama lempiväri kuin minulla! (Epilaattorin sivuosat ovat oikeasti näkyvämmän vaaleanpunaiset! )

On se kuulkaas tytöt ja pojat niin paljon arkea helpottavampaa, jos on kunnolliset, laadukkaat apuvälineet kauneudenhoitoon. Entinen suoristusrautani oli OBH Nordican vanha perusmalli, joka palveli ensin siskoani muutaman vuoden ja minua pari vuotta  ihan hyvin, mutta vanhuuttaan se alkoi lämpenemään jotenkin epätasaisesti ja se ei ollut kaikkein paras taivuttamiseen.

Ja rasittaahan se ihan hirveästi enemmän hiusta, vaikka kuinka suojaisi suojatuotteilla, jos saman suortuvan joutuu käsittelemään useaan kertaan halutun lopputuloksen saamiseksi. Tämä uusi Eclipse taas tekee kerrasta hyvää jälkeä ja tulos myös pysyy. Ja se lämpenee alta minutissa, vanhaa rautaani joutui odottelemaan useamman minutin. Ja se johdon pituus oli vanhassa nihkeä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Nyt on teidän vuoronne kommentoida, keskustella, antaa palautetta, toivoa, ehdottaa ja kritisoida! Sana on vapaa.