tiistai 25. tammikuuta 2011

Älä tule paha tukka, tule hyvä tukka.

No tänään on taas huisisti parempi päivä kun eilinen oli. Kävin hieman seikkailemassa Koskikeskuksessa ja nämä tarttuivat mukaani:


Uusin ja uudistunut Trendi, Kicksistä A-Brandin Warm Mask ja Dependin myrttiöljy kynsille. Tuo naamio on ikisuosikkini, mielettömän hyvä vaikka haiseekin makuuni hieman kummalliselle, mutta se on pieni miinus kun muuten toimii. Taas tuosta öljystä olen kuullut niin paljon hyvää, että pakko se oli ostaa kokeiluun. Kynteni ja kynsinauhani ovat nyt senverran kamalassa kunnossa, että kaikkea on koitettava. Moni on tästä saanut vastaavaan ongelmaan avun. Olen aikaisemmin hoitanut kynsiäni mm. manteli -ja oliiviöljyllä, mutta niiden kanssa turhaaminen on aina oma lukunsa. Tämä taas on helppo töpötellä siveltimellä oikeisiin paikkoihin ja ensimmäisen kokeilun perusteella totean, että ainakin tämä imeytyy nopeaan ja tuoksuu hyvältä.

Kynsiin liittyen ostin muuten toisenkin jutun, mutta unohdin sen kuvasta. Vapaa Valinnan poistokorissa oli Lumenen Quick&Chick -lakkoja muutamalla eurolla ja kun aikani pöngin sitä, löysin sen ainoan aluslakan joka siellä oli jäljellä, jee hyvä tuuri! Minulla on kaikki aluslakat (Nivea, Depend, Lumene) aivan lopussa ja olen aika tykästynyt tähän Lumeneen. Sivellin on näppärä ja muutenkin ajaa kaikki aluslakan tehtävänsä hyvin. Näitähän ei enää valmisteta, kun Lumene uusii valikoimiaan ja estradille ovat astuneet uudenlaiset kynsilakat, mutta poistoista näitä voi vielä bongailla. Toivottavasti uuden kynsilinjan aluslakka on yhtä hyvä.

Ja sitten tuo hiusväri, samaisesta Vapaa Valinnasta. Olen paatunut kotivärjääjä yli kymmenen vuoden ajalta ja tuo kyseinen L'Orealin Préférence Féria 2.01 Mustanruskea tuhka on vaan yksinkertaisesti suosikkivärini. Tykkään tummista hiuksista, mutta aivan musta on hieman liian kova joten tämä on täydellinen sävy minulle.  Olen värjäillyt saman linjan väreillä myös punaista tukkaa ja vaaleaa tukkaa, ja koskaan ei ole tullut pettymystä. Näissä on kaikki hyvän kotivärin ainekset: Helppo sekoittaa, helppo levittää, laadukkaat KUMIhanskat (ei sellaiset muovilärpäkkeet jotka hajoavat jo irroitettaessa ohjepaperista) omassa muovikotelossa, väri ei valu vaikuttaessaan pitkin niskaa ja tuoksuukin ihan miellyttävälle. Ja lopputulos on omalla kohdallani ainakin ollut aina onnistunut ja kestävä. Aika usein kotivärit levitetään kuiviin hiuksiin, mutta tämä pistetään pyyhekuivaan tukkaan ja levittämisen jälkeen vaahdotetaan ja jätetään vaikuttamaan.  Myös värivalikoima on tällä linjalla todella kattava, ja kannattaa muuten tutustua myös Récital Préférence -linjaan, se on samaa laatua.

Kotivärjäys on aina hieman kohtalolla leikkimistä, etenkin jos ei ole väristä varma ja vaikka luulisikin olevansa, ne osaavat yllättää eikä yllätys yleensä ole toivottu. Suosittelen ehdottomasti pistämään muutaman euron enemmän ja tutustumaan näihin, pieksee hieman halvemmat Livet sunmuut mennen tullen. Ihan näin kokemuksesta voin kertoa. Täältä löytyy kattavampaa tietoa värivalikoimasta sun muusta. (Ja ps. Tämä ei ollut maksettu mainos, vaan tahdon jakaa näiden ilosanomaa kaikille!)

Mitenkäs, värjäättekö hiukset kotona vai kampaajalla? Jos värjäätte kotona, onko teillä suosikkivärimerkkiä?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Nyt on teidän vuoronne kommentoida, keskustella, antaa palautetta, toivoa, ehdottaa ja kritisoida! Sana on vapaa.