tiistai 4. tammikuuta 2011

Pieniä, tarpeellisia juttuja.

Rrrrakastan huulirasvoja, mutta olen niiden suhteen hyvin nirso. Rakastan etenkin sävyttäviä huulirasvoja, mutta ne ovat harvoin tarpeeksi kosteuttavia talvisin. Mutta nyt löytyi todella hyvä sellainen.


Tämä Labello Angel Star -huulivoide on sekä mukavan kosteuttava että luo kauniin helmiäisen pinnan huulille. Etsin taannoin hyvää puikkohuulirasvaa, sillä vaikka iänikuinen Carmexini ja Nuxen Rève de Miel- voide (En vaan ihan hirveästi pidä Nuxen greippi-hunajatuoksusta mutta teho on omaa luokkaansa!) ovat kumpainenkin loistavia, tykkään kantaa  mukanani puikkohuulirasvaa aivan vain siitä syystä, että on rasittavaa kaivaa näin talvella kohmeisilla sormilla purkista rasvaa ja purkki on niin otollinen kasvualusta pöpöille, kun se pyörii laukunpohjalla.

Usean huulirasvassan omistamisessa on täydellinen järjestys ja logiikka: Carmex on kotona käytettävä päivärasva, Nuxea laitan yöksi ja silloin jos huulet ovat oikein rohtuneet, puikko taas kulkee mukana. Lisä-apua pahoihin kriiseihin tuo Bephanten ja Ardenin Eight Hour Cream.

Täytyykin tässä kohtaa mainita, että Ardenilla on eräs loistava huulituote, Ceramide Plump Perfect Lip Moisture Cream. Se tasoittaa hieman huulten uurteita ja on parhaimmillaan huulipunan alla. Ja voiteessa on SPF 30. Ainoa vika siinä on paha maku, mutta se häipyy nopeasti.

Sävyä tuova huulirasva on aivan oivallinen vaihtoehto punille ja kiilloille, huulet saavat kosteutta ja huolitellun ilmeen, eikä levittämiseen tarvitse välttämättä peiliä.

Ostin tuon Angel Starin puhtaasti uteliaisuudesta, sillä olen tykännyt muista kokeilemistani Angel Stareista. Esimerkiksi Nivea Angel Star Hot Crush Deodorantti on tämänhetkinen suosikkidödöni. Luulin etten koskaan löydä vertaista entiselle suosikilleni, Nivean Pearl Beautylle mutta vaihtoehto löytyikin saman sarjan sisältä. Jostain syystä melkein kaikki muut dödöt ärsyttävät kainaloitani, paitsi Niveat. Esimerkiksi ei ole puhettakaan, että käyttäisin ns. hajuvesideodorantteja, yksi sipaisu sellaista riittää ja kainaloni ovat tulipunaiset. Sama pätee kaikkiin aerosoli-deodorantteihin. Onneksi Nivealla on ainakin nämä kaksi ihanaa vaihtoehtoa, kumpikin pitää hyvin ja tuoksuu miellyttävälle.

Olen hyvin jämähtänyt deodorantinkäyttäjä, ennen Angel Starin ilmestymistä käytin Pearl Beautya vuositolkulla. Ehkä seuraavaksi repäisen, ja ostan Angelista sen turkoosipulloisen version! :D En uskalla ottaa riskejä, kun kerran on sopiva löytynyt mutta tuskin siinä toisessa on muuta eroa kuin tuoksu. Tässä vaaleanpunaisessa on ainakin ihana hubbabubba -purkkatuoksu. Ja onhan tämä todella somia ja supertyttömäisiä paketoinniltaan.

Myös sarjan suihkusaippua oli hyvä perustuote, samalla makealla tuoksulla. Sitä voisi ostaa uudelleenkin!

Millainen on teidän huulirasvojen kulutuksenne ? Onko teillä ehdottomia suosikkeja?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Nyt on teidän vuoronne kommentoida, keskustella, antaa palautetta, toivoa, ehdottaa ja kritisoida! Sana on vapaa.