maanantai 17. tammikuuta 2011

Kauneuskysely.

Mikä on lempi meikkilookkisi?


- Tällähetkellä varmaan kuulas meikkipohja, sipaus pinkkiä poskipunaa, nudesilmät ja punainen huulipuna.Onko sinulla kauneuspaheita?

- Kynsilakat ja hiustenhoitotuotteet. Ja huulimeikit.

Mitä osaa vartalollasi rakastat?

- Hmm tykkään kasvoistani, etenkin poskipäistä ja silmistä. Ja minulla on sirot kädet.

Kuka on kauneusikonisi

- Debbie Harry, Marilyn Monroe, Nicole Kidman, Bettie Page, Uma Thurman, Jenni Vartiainen... näitä on.Mikä kosmetiikkatuote saa sinut tuntemaan seksikkääksi?

- Agent Provocateurin nimikkotuoksu, punainen huulipuna ja yleensäkin hyvin hoidettu, kaunis iho.


Miten huolehdit ihostasi?

- Kaksoispuhdistus emulsiolla ja vaahdolla, viimeistely alkoholittomalla kasvovedellä, säännöllinen kosteutus, silmänympärysvoide,  naamion käyttö kulloisenkin tarpeen mukaan (joskus iho tarvitsee ekstrakosteutta, joskus puhdistusta, joskus rauhoittavaa naamiota jne.) Säännöllinen kuorinta 2-3 kertaa viikossa on myös osa rutiinejani. 

Mikä on lempi hajuvetesi?

- Tällähetkellä eniten olen käyttänyt Lolita Lempickan nimikkotuoksua. Vakiosuosikkeja ovat myös mm. Diorin Miss Dior Cherie, Anna Suin Dreams, Armanin Diamonds, Nina Riccin Ricci Ricci ja aiemmin mainitsemani Agent Provocateur.

Hiustesi salaisuus?

- Pesu ja hoito oikeanlaisilla, laadukkailla tuotteilla. Jätettävä hoitoaine ( Tigin Love Peace & Planetin Let it Be on supersuosikki), lämpösuojan ahkera käyttö etenkin latvoissa ja tehohoidot tarpeen mukaan. Laadukkaat muotoiluvälineet ja luonnonharjas -hiusharja. Haluan hiusteni näyttävän huolettomilta, joten yritän aina pärjätä mahdollisimman pienellä määrällä muotoilutuotteita. Värjään kerran kuukaudessa tyvikasvun piiloon.

Miten hemmottelet itseäsi?

- Saunomalla, ihanilla kasvonaamioilla, käsihoidolla. Hyvällä ruualla ja viinillä. 

Mikä on mielestäsi pahin kauneusmoka?

- Väärän värinen meikkivoide, eiliset meikit naamassa, levitoivat silmärajaukset, tarpeettoman ylimielinen ja hapan ilme ei myöskään kaunista ketään. Liika muotoilutuotteiden läträäminen hiuksiin ja repsottavat tai väärin kiinnitetyt irtoripset ovat myös hirveitä mielestäni.Mitä kosmetiikkatuotteita ottaisit mukaan autiolle saarelle?

- Aurinkorasva, mineraalipohja, punainen huulipuna, punainen kynsilakka ja ripsiväri.

Onko sinulla kauneusfilosofiaa?

- Itseään arvostava ihminen kantaa itsensä kauniisti. Ja hyvinhoidettu iho on yksi kauneuden perusta. 
Toimiva filosofia on myös se, että parhaita puoliaan korostamalla saa käännettyä halutessaan huomion pois niistä heikommista puolista.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Nyt on teidän vuoronne kommentoida, keskustella, antaa palautetta, toivoa, ehdottaa ja kritisoida! Sana on vapaa.