torstai 27. tammikuuta 2011

Meikkipohja vaihtoon.

Kiirettä pukkaa, mutta silti olen tehnyt tänään hieman pikkuostoksia joista kertoilen huomenna paremmin, nyt on hieman energia kortilla.

Tilasin juuri myös Everyday Mineralsilta samplekitin, mielettömän kiva kun saa viiden samplen kitin pelkkien muutaman euron postikulujen hinnalla.

Vaihtoehtoja on EM:llä niin hirveästi sävyissä ja koostumuksissakin on neljää erilaista: Original Glo, Semi-matte, Matte ja Intensive. Tilaamani samplesetti on vaalein, Fair ja se sisältää samplet Fair Intensive, Fairly Light Original Glo, Fairly Light Neutral Semi-matte, Golden Fair Matte sekä Fair Neutral Semi-matte -pohjista.

kuva lainattu EM:n sivuilta

En ole ennen käyttänyt EM:n pohjia, joten nämä testipakkaukset ovat kyllä tarpeen, vaaleimmissa sävyissä on niin monta vaihtoehtoa että olisi aika hakuammuntaa yrittää kerralla tilata sopivaa sävyä kokonainen purkki. Se olisi aika pepusta, jos sävy olisikin väärä ja olisi maksanut täyden hinnan. Eli mielettömän iso plussa samplesetistä, jonka saa pelkkien postien hinnalla.


Olen tosiaan käyttänyt pitkään Lily Lolon Porcelain -pohjaa mutta kun loputtoman utelias olen luonteeltani, tahdon kokeilla muitakin sarjoja, etenkin niitä jotka ovat edullisia ja saaneet hyvää palautetta hinta-laatusuhteestaan. Ainoastaan yksi on varma, että mineraalipohjista en enää vaihda perinteiseen meikkivoiteeseen.

Tässä sitten odotellaan sampleja saapuvaksi, en malttaisi odottaa. Saisivat tulla kyllä nopeaan, Lily vetelee aika viimeisiään.

 Onko teillä kokemuksia, kuinka kauan EM:n postituksissa keskimäärin kestää? Toki muutkin kokemukset ja ajatukset sarjan pohjista ja miksei muistakin tuotteista on tervetulleita ! :)


By the way, se XZ:in kampausneste, josta eilen puhelin, osoittautui vallan mainioksi! Kiharat pysyvät hyvin kuosissaan sen avulla aamusta iltaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Nyt on teidän vuoronne kommentoida, keskustella, antaa palautetta, toivoa, ehdottaa ja kritisoida! Sana on vapaa.