torstai 20. tammikuuta 2011

Torstai on toivoa täynnä.

Jee olen innoissani, blogini kokee viikonlopun aikana pienen muodonmuutoksen ja freesauksen. Se aiheuttaa pienen käyttökatkoksen, mutta tuo tekninen tuki ilmoittelee siitä sitten tänne kun tarkka ajankohta selviää!

Uusien sisustushankintojen kuvaaminen siirtyy taas päivällä, en ole ollut kunnolla valoisaan aikaan kotona mutta huomenna on koko aamupäivä vapaa. Tässä pieni kuvakollaasi tämän päivän jutuista:

Kuvaa saa klikattua isommaksi!

1. Kullanruskea silmämeikki ja hieman rehottavat kulmakarvat. Silmämeikki tehty Cameleonin vanhalla paletilla, joka on tämän näköinen:

Oma palettini on aika kuvaskelvottoman näköinen. Kansi on irti ja nuo luomivärit ovat aika pehmeitä koostumukseltaan , joten pitkän käytön jälkeen vaaleapintainen paletti on aika sotkuinen. Tämä Cameleon on minulle entuudestaan tuntematon merkki ja todella edullinen, mutta nämä ovat törkeän hyviä ja pigmenttisiä, reilusti metallisia ja luomilla hyvin kestäviä sävyjä. Omani tilasin aikaa päivää sitten Strawberrynetistä. Omistan vastaavan paletin myös harmaa-hopeisilla sävyillä. Ripsissä on IsaDoran Wigwham -maskara.

2.Sinful Colorsin lakka sävy Pink 871

3. Uudet leopardisukat H&M:ltä.

4. Muistin pari päivää sitten, että tuollaisella isolla hammaskampaklipsillä on helppo saada Bad Hair Day taltutettua ja se näyttää veikeältä. En ole vuosikausiin omistanut tuollaista omistanut mutta tarttui eurolla-parilla matkaan Hennesiltä.

5. Tämän päivän naama kokonaisuudessaan. Poskilla oleva poskipuna on suosikkipunani NYX:in 05 Pinky joka on vaan täydellinen, kylmä pinkki kalpealle iholle. Pohjana on Lily Lolon pohja sävyssä Porcelain ja hienoiset varjostukset tehty Lumenen Arctic Sun -aurinkopuuterilla, sävy on 1. Aamurusko. Tämä on ainoa aurinkopuuteri, jonka olen löytänyt joka on tarpeeksi vaalea (Monen tuttavani normaali puuteri on saman sävyistä!) ja on mattapintainen. Minä ja kimaltelevat kasvotuotteet ei tulla vaan toimeen. Eikä kimallus nyt varjostuksiin oikein käykään.

6. Huulissa Freeze 24/7 Plump Lips -kiilto sävyssä WindChill. Tämä on juurikin sellainen pullistava huulikiilto ja toisinaan tämä kihelmöi huulissa aika rajustikin. En osaa sanoa omalla kohdallani pullistavuudesta, mutta huulen uurteita tämä näyttää ainakin mukavasti siloittavan. Tämä on yksi lemmparikiiltojani sävyn ja pysyvyyden takia. Tämän koostumus on myös mukavan kevyt.


Muuten, onko joku muu tutustunut Cameleoniin?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Nyt on teidän vuoronne kommentoida, keskustella, antaa palautetta, toivoa, ehdottaa ja kritisoida! Sana on vapaa.