tiistai 18. tammikuuta 2011

Höpinää

Tänään on ollut melkoinen möllötyspäivä, pyörin yöpaita päällä neljään-viiteen iltapäivällä ilman meikkiä, sitten ryhdistäydyin ja puin päälleni ensimmäiset vaatteet mitkä käteen sattuivat (Löysä musta t-paita ja farkkumini). Vatsa on ollut eilisestä asti todella kipeä ja turvonnut, ja se on pilannut koko päivän.

Sain kuitenkin aamupäivällä H&M -pakettini jonka urhoollinen puolisoni haki lähi-Ärrältä, ja siellä oli vaikka mitä ihanaa tavaraa. Lähinnä sisustukseen liittyvää tavaraa ja pikkutilpehööriä kuten hiuslenkkejä ja -klipsuja joita on kumpiakin aina liian vähän. Kuvailen huomisaamuna parhaat jutut!

Huomenna menen äitini kanssa kahville Tullintorille ja hän lupasi ostaa minulle jotain pientä kivaa, ihan mukava nähdä äitiäkin pitkästä aikaa, viimeksi jouluaattona nähty vaikka välissä on alta 10 km. Toki olemme soitelleet.

Tänään myös kuulin pitkästä aikaa ystävästä, jonka olen tuntenut pikkuhiljaa 20 vuotta, ihan pikkulapsista olemme olleet kavereita , olleet samassa päiväkerhossa, samalla luokalla koko ala-asteen ja yläasteen rinnakkaisluokilla. Asuttu kymmenisen vuotta käytännössä naapureina, tie oli välissä.  Oli superkiva kuulla hänestä. <3 Harmittaa kun olen niin huono pitämään yhteyttä ja tämä toinen miehisessä jäyhyydessään vielä huonompi.

On ihan hillitön tatuointihinku, mutta raha on esteenä vähän, vaikka saisinkin maksaa osissa luottokuvittajalle. Täytyisi nyt ottaa itseään niskasta kiinni ja marssia kuvien kanssa varaamaan aikaa. Tahtoisin hirveästi toiseen käsivarteen meksikolaishenkisiä värikkäitä kukkia. Ja aloittaa vihdoin selkäprojektin.


Tykkään ylipaljon näistä hassuista kyselyistä, joten:

1. Mikä on nimesi?: Scarlett

2. Neljä kirjaiminen sana: Sika

3.Tytön nimi: Silja

4. Pojan nimi: Santeri

5. Ammatti: Seppä

6. Väri: Sininen

7. Jotain, johon voit pukeutua: Saappaat

8. Ruoka: Sipulikeitto

9. Jotain, joka löytyy kylpyhuoneestasi: Shampoo

10. Paikka: Sipoo

11. Syy myöhästyä: Suunitelmattomuus

12. Jotain, jota huudat: S****na!

13. Elokuvan nimi: Saksikäsi Edward

14. Jotain jota juot: Sooda

15. Musiikkiyhtye: System of a Downn

16. Eläin: Siili

17. Kadunnimi: Satakunnankatu

18. Auton merkki: Saab

19. Laulun nimi: Sound of silence

20. Aktiviteetti, joka vaatii enemmän kuin kaksi ihmistä: Suuret juhlat !

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Nyt on teidän vuoronne kommentoida, keskustella, antaa palautetta, toivoa, ehdottaa ja kritisoida! Sana on vapaa.