keskiviikko 26. tammikuuta 2011

Kaikenmoista.

Kävin tuossa äsken läheisessä Vapaa Valinnassa (yksinkertaisesti mun suosikkikauppa lähimailla!) ja ylitin taas kerran laiskuuteni. Kun astuin kaupan ovesta ulos, oli suoraan edessä olevalla pysäkillä bussi ottamassa juuri matkustajajoukkoa kyytiin ja toki hyppäsin kyytiin minäkin, matkasin kokonaisen kaksi pysäkinväliä kotiin...


Mutta Vapsusta löytyi vaikka mitä kivaa; pussillinen kampoja 90 cent, uusi käsipeili hajonneen tilalle, Timolle Nivean Silver protect 24h -deodorantti ja ehdotonta suosikkipyykinpesuainettani nestemäistä Surf Tropical flowers & ylang ylangia. Tämä on yksinkertaisesti vaan paras pyykkiaine, ihanan tuoksuinen, riittoisa eikä tarvitse ollenkaan huuhteluainetta, sillä tämä jättää pyykin pehmeäksi. On siis sekä rahaa että luontoa säästävä, kun ei tarvitse läträtä kuin yhden ainoan aineen kanssa. Hintakaan ei kirpaise, kun se on silti paljon edullisempi kun ostaisi erikseen pesu- ja huuhteluaineen!

Sitten nappasin ostoskoriin myös XZ:in Tyrni -muotoilusuihkeen, sillä äitini ja isoäitini hehkuttivat kummatkin sitä. Ja luotan tässä heihin, sillä kummatkin kihartavat tämän avulla hiuksiaan ja heidän hiuslaatunsa on samanlainen kun omani ja itse halusin nimenomaan tuotteen, jolla saan kestävän pohjan kiharoille.


Tämä on parhaillaan kokeilussa, lämpörullien viilenemistä odotelessa. Toivottavasti tämä on kaiken hypetyksen väärti. Hiuslaatuni on sellainen, että vaikka se on luonnontaipuisa, kunnon kihara ei siinä meinaa pysyä millään konstilla. Alan kohta menettää toivoni, sillä aina viimeistään tunnin päästä kiharoiden laittamisesta tukkani näyttää jo epämääräiseltä kasalta, jossa on loiva laine siellä täällä.

Ja kun tätä tukkaa on niin paljon. Hiukseni ovat raskaat huolimatta siitä, kuinka ohut yksittäinen hius on. Materiaalia vaikka mihin kampauksiin löytyisi, mutta hiukseni ovat harvoin yhteistyökykyiset. Ehkä tästä viimein löytyisi tuote, joka saa ne kuriin ja asettumaan. Kiharat ovat vaan niin kivat!

Tuloksia odotellessa, raportoin myöhemmin miten käy :>

2 kommenttia:

  1. Mulla on just päinvastoin: yksittäiset hiukset on tosi paksuja mutta kokonaisuutena hiuspehko ohut. Eppää. Toisaalta näissä kyllä pysyy kihara ja muut kampaukset, mutta suorana on ihan mahdotonta pitää. Mistäs sais sellaiset välimuotohiukset? :D

    VastaaPoista
  2. Ne semmoset olisi kyllä passelit! :> Hermot tämmöisen hiuskarrin kanssa vaan menee. :<

    VastaaPoista

Nyt on teidän vuoronne kommentoida, keskustella, antaa palautetta, toivoa, ehdottaa ja kritisoida! Sana on vapaa.