maanantai 3. tammikuuta 2011

Ihana löytö!

Löysin unelmien talvitakin Ellokselta, 44€ hintaan. Kuolasin tätä täysihintaisena joskus, ja nyt löytyi vielä oikeassa  koossa:


Tuon kauluksen saa vielä nostettua hupuksi. Ihan mielettömän tyylikäs takki, kukonaskelkuvio on persoonallinen mutta kuitenkin neutraali, sopii liki kaikkien värejen kanssa. Mallikin on ajattoman tyylikäs, pienillä hauskoilla yksityiskohdilla. Alkutalvesta tilaamani H&M:n musta takki osoittautui huonolaatuiseksi, olen saanut ommella jo useamman napin uudelleen kiinni ja takki päästää tuulen läpi. Varmasti toimii paremmin välikausitakkina se, nyt tarvitaan järeämpiä lämmikkeitä ja väljyyttä, että alle voi pukea paljon. Otin siksi tämän tarkoituksella kokoa liian suurena, että alle mahtuu paksulti kerroksia.

Ainoa lämmin takkini on nyt ollut se punainen takki, jonka tilasin joskus Marraskuussa. Se on hurjan kiva ja lämmin, mutta punainen takki vaatii aina vähän enemmän koordinointia muiden vaatteiden ja asusteiden kanssa, että se näyttää kivalta. Ja aina ei vain ole sellainen olo, että haluaa eroittua punaisissa!

Nyt vaan sormet ristissä, että tämä täyttää odotukseni. Ainakin tämä oli saanut hyvää palautetta tämän tilanneilta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Nyt on teidän vuoronne kommentoida, keskustella, antaa palautetta, toivoa, ehdottaa ja kritisoida! Sana on vapaa.