perjantai 28. tammikuuta 2011

Hiphei!

Ihanan aurinkoinen päivä oli tämä, pienesti jo tuli keväinen fiilis kun aurinko jaksoi jo vähän lämmittää ja räystäistä tippui vettä! Sitä huomaa heti, kuinka aurinko vaikuttaa mielialaan, olen ollut paljon pirteämpi tänään kuin aikoihin!


Tässä eiliset hankinnat, Sokoksella oli mielettömän edullisesti kaikkea, tuo Klippoteketin
kuivashampoo, joka on ensinnäkin supersuosikkini, maksoi muistaakseni 3,90€. Vapaa Valinnassa,
joka yleensä on edullisempi, sama pullo maksaa jotain viiden euron kieppeillä!

Herbinan Sensitive -kasvoveteni vetelee viimeisiään, joten ajattelin vaihtelun vuoksi testata
jotain, jota en ennen ole omistanut. Päädyin tähän L'Orealin Triple Active Comfort -veteen,
sillä se vaikutti lupaavalta ja oli tarjouksessa. Ja ihan hyvältä tämä muutaman kokeilukerran
jälkeen vaikuttaakin. Tämän koostumus on paljon paksumpi, miltei geelimäinen, kuin
aikaisin käyttämissäni kasvovesissä. Tämä vaikuttaa myös pitävän lupauksensa hellävaraisuudesta,
ainakaan vielä ei ole tuntunut kirvelyä eikä kiristelyä. Eli tuntuisi olevan ihan hyvä perus kasvovesi.

Sitten tuo Lumene Natural Code Chubby Eyeliner tarttui matkaan hintansa ansiosta, poistohyllyssä tällä oli hintaa enää 2,25€. Tämä sävy 2 Petrol on aivan ihana siniturkoosi ja kynä on vinkeä, kuin texmarkilla piirtelisi silmään. Myös lopputulos on hauska, tarkkaan ja ohueen rajaukseen ei tästä tietenkään ole eikä ole tarkoituskaan, mutta näyttäviin viivoihin tämä on omiaan. Ja tuo väri korostaa kauniisti ruskeita silmiäni! 

Tässä ilmeni vaan yksi pieni, tai aika iso, ongelma. Nimittäin poisto.

Tämä jämähtää silmäluomelle kuin tauti. Enimmät värit saa poistettua, mutta vaikka kuinka tehokkailla aineilla hinkkaisi, jää rajaus haaleana kummittelemaan luomelle. Eikä tämä ole edes waterproof, luvataan ainoastaan pitkäkestoisuutta. Mutta tuo on jo hieman turhankin pitkäkestoista omaan makuuni. Tänä aamuna juuri koin kauhunhetkiä tämän kanssa, kun olin jo jokin aika sitten rajannut silmät ja menin tupakalle. Rajaus oli ehtinyt kuivua hyvin.Tietenkin onnistuin saamaan tupakansavua silmiini ja tietenkin silmäni alkoivat vuotamaan siitä. Kyynelien ansiosta rajaus tuplasi itsensä yläluomelle ja jäi siihen. Ei auttanut, vaikka yritin pumpulipuikolla ja silmämeikinpoistoaineella sitä tuputella pois. Alkoi olla jo pikkuhiljaa kiire lähteä. Loppujenlopuksi jouduin pesemään pois kaikki meikit, mutta rajaukset jäivät sekä ylös että oikealle paikalleen haaleina, mutta näkyvinä. Kiireessä meikkasin nopeasti uudelleen ja häivyttelin punasävyisellä peitevoiteella vihreät silmäluomeni. Ne ovat edelleen vihreät.

Onko joku muu huomannut tätä ? Onko jollain jokin ässä hihassa miten tämän saa pois?
Harmittaa jos en voi käyttää tätä, sillä ensinnäkään herkkä ihoni ei kestä kauheaa hinkkaamista ja toisekseen en halua kulkea puna-vihreäsilmäisenä. Taidan ottaa Lumenelle yhteyttä tästä asiasta.

Yllä hieman kuvasaldoa matkaltamme anopin luokse, ylimmässä kuvassa H&M:n nilkkurit, joista puhelin jo aikaisemmin, ne ovat vaan niin kivat.  Hyvän näköiset ja kuitenkin käytännölliset tuonne jäätikölle. Tai ainakin käytännöllisemmät kuin 10 cm korot :>

2 kommenttia:

 1. Itsekkin ostin tuon Chubby Eyelinerin Petrolina toissapäivänä...
  Kokeilin kämmenselkään mielenkiinnosta ja yrittäessäni pestä väriä pois, se ei lähtenytkään..

  Kävin hakemassa vedenkestävälle meikille tarkoitettuja Vivalin silmämeikinpoistolappuja, ja niillä se lähti hikisesti irti. Eli tarvittiin hankaamista, ei taida uskaltaa laittaa luomeen, ellei sitten tee kunnon paksua pohjustusta.

  VastaaPoista
 2. Ja pahinta on se, kun silmät alkavat vuotamaan ja rajaus leviää ulkonurkasta. Sitä ei saa millään siistittyä. Etenkään keskikapungilla. Normaalin eyelinerin pyyhkäisisi nopeasti siistiksi pumpulipuikolla mutta tämä ei vaan lähde.

  Vielä illallakin meikkien pesun jälkeen oli silmäkulmassa valtava sinivihreä läntti ja ne rajaukset. Hienoa pyöriä kaupungilla kamala tuhru silmäkulmassa. Tää on kun texmark -tussilla rajaisi silmät :O

  VastaaPoista

Nyt on teidän vuoronne kommentoida, keskustella, antaa palautetta, toivoa, ehdottaa ja kritisoida! Sana on vapaa.