sunnuntai 2. tammikuuta 2011

Rebel yell!

Olen hieman kapinallinen enkä tee tiivistelmää kuluneesta vuodesta, kuten todella moni bloggari on tehnyt.

Minun piti ottaa kuvat kahdesta joululahjasta, jotka ovat osoittautuneet ihan timanteiksi ja lisäksi napata kuva silmämeikistäni, joka näyttää kivalta. (Ruskea+kanerva) Mutta, Puoliskoni on näköjään vienyt akut kamerastani, käyttänyt ne loppuun (etsin niitä ensin kissojen ja koirien kanssa), hävittänyt akkulaturin jonnekin ja kun hän tulee takaisin kotiin, alkaa olla jo niin pimeää että hyvää kuvaa ei meinaa saada. Eli siirretään niiden esittely huomiseen.

Laitoin tänään pitkästä aikaa perinteistä meikkivoidetta ihan kokeilumielessä, minulla on vajaa pullo Lorealin True Match -voidetta sekä Natural Coden Zero Faultia. Sivelin aamulla naamaani Lorealia ja mietin, miten olen ikinä käyttänyt nestemäistä meikkivoiteita. Mineraalipohjien kanssa ei ole mitään perinteisen meikkivoiteen ongelmia. Pinta on luonnollinen ja kuulas, tarpeen tullen myös peittävä. Meikki kestää kauniina aamusta iltaan, kestää tihkusateet ja hikoilut liejuuntumatta. Yksikään kokeilemani meikkivoide, mistään hintaluokasta, ei ole kyennyt samaan.

Ja se riittoisuus! Ostin liki vuosi sitten Lolon pohjan täältä ja maksoin siitä 15€ ja purkissa on edelleen jäljellä vajaa neljännes. Eli tämä tulee myös rutkasti halvemmaksi. Olen käyttänyt pitkään Lily Lolon pohjaa, mutta seuraavaksi haluaisin testata Mad Mineralsia, joten kertokaa ihmeessä kokemuksia siitä !

Hieman asiaan liittyen, eräs ehdoton ikisuosikkini kasvomeikeissä:


Ihan loistava tuote hinta-laatusuhteeltaan. Purkki maksaa alta kymmenen euroa ja on myöskin riitoisa. Tällä on  helppo häivyttää punakkuus kasvoista ja pitää kiilto poissa, pyöräytän isoa puuterisutia kevyesti tämän pinnalla  kummankin sävyn päältä ja huiskuttelen ongelmakohtiin ja saan täydellisen tasavärisen ihon. Kasvoni punoittavat usein senverran railakkaasti että pelkällä mineraalipohjalla peittämiseen menisi ikä ja terveys, joten tämä on korvaamaton apu! Vaikka vihreä sävy näyttää purkissa hurjalta, on se niin läpikuultavaa ja etenkin tuohon beigeen sekoittuneena, että sammakkonaamaa on turha pelätä. Tämän pitäisi toimia jokaisella ihonsävyllä, ainakin omalla supervaalealla naamallani tämä toimii mainiosti. Suosittelen ehdottomasti testaamaan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Nyt on teidän vuoronne kommentoida, keskustella, antaa palautetta, toivoa, ehdottaa ja kritisoida! Sana on vapaa.