tiistai 21. joulukuuta 2010

Woof woof!

Eilen saapui Puoliskon joululahja, ja hän halusi avata sen heti. Tilasin hänelle feeluniquesta eko-miestensarja Bulldogin sheivausgeelin (Shave gel Eco system: Soothing /Natural Grooming) ja puhdistusgeelin ( Oringinal Cleansing /Natural Grooming). Olin kuullut Bulldogista paljon kehuja ja ne olivat oikeassa, tuotteet olivat myös tälle miehelle mieluisia!

kuva Bulldogin sivuilta

Puoliskollani on hieman herkänpuoleinen sekaiho ja on plussaa, etteivät tuotteet sisällä synteettisiä väri- tai hajusteaineita.Tuoksut tulevat eteerisistä öljyistä ja etenkin sheivausgeelin tuoksu on ihana, havupuumainen.

Puhdistusgeeli on parabeniton eikä sisällä sodium laureth sulfatea, joka on kiistelty ainesosa ympäristöä kuormittavuuden kannalta.

Parranajogeelissä on taas Fair Trade (Reilun kaupan) merkki.ja Bulldogin kotisivuilla on kattava lista heidän käyttämistään aineista. Täällä. On harvinaisen mukavaa, että merkin kotisivuilla on noin selkeä ja hyvä listaus ainesosista!

Tuotteita ei myöskään ole testattu eläimillä ja muovi on kierrätettävää. Purkeissa on myös Vegetarian Society Approved ja Good Shopping Guide Ethical Company -merkinnät.

Oiva lahjaidea poikaystävälle, jos sitä vielä joku pähkäilee, näitä myyvät ainakin Kicksit. Laadukasta, ekologista ihonhoitoa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Nyt on teidän vuoronne kommentoida, keskustella, antaa palautetta, toivoa, ehdottaa ja kritisoida! Sana on vapaa.