perjantai 10. joulukuuta 2010

NudeOlen aivan ihastunut taas neutraalimpaan meikkiin, pitkästä aikaa, mutta jokin jippo pitää siinäkin olla, niinkuin nyt punaiset huulet. Pohja on Lily Lolon Porcelain-sävyinen mineraali, Ben Nyen peiteväriä silmänalusissa sekä Lumenen valokynää korostuksina,  luomivärit NYX For your eyes only/ Mysterious brown eyes paletista hailakan beige, vaalea taupe ja harmaanlila luomivaossa. Poskipuna on myös NYX:in, sävyssä Pinky (Aivan ihana kylmän pinkki, etsin pitkään korvaajaa eräälle Make Up Storen punalle, jonka kadotin Pink -yökerhoon aikoinaan ja kun olin hakemassa viimein uutta, niitä ei enää ollut hyllyssä, ja sivujen perusteella sitä ei taideta enää valmistaakkaan, kun MUS:in purkitkin on uusiutuneet sen jälkeen! Tämä NYX oli loistava löytö, hyvin samanlainen sävy.)
 Ripsissä Maybellinen Lash Stiletto Volume (joka on ihan hyvä ripsiväri, yritän kuluttaa sitä loppuun ettei vallan kuivu käyttökelvottomaksi!) Huulipuna rakkaus-Ardeniani, sormenpäällä huulille taputeltuna, tätä punaa ei vaan voi kehua liikaa.

Mutta, tämä tyttö alkaa pikkuhiljaa valmistautumaan ja pyörittelemään foliokiharoita hiuksiin, minut kutsuttiin illaksi katsomaan kaverini bändiä tuohon naapuribaariin, tai siis duoa, jonka toinen osapuoli on kaverini.

Jos ehdin, postailen minkä näköisenä olen lähdössä !

2 kommenttia:

Nyt on teidän vuoronne kommentoida, keskustella, antaa palautetta, toivoa, ehdottaa ja kritisoida! Sana on vapaa.