tiistai 28. joulukuuta 2010

Sorruin...

... sitten minäkin.

Nimittäin mudan väriseen kynsilakkaan, ostin Models Ownin sävyn NP094 Pray:Sävy on luonnossa harmahtavampi, aivan ihana, herkullisen sävyinen. Varmin tapa ennustaa mitä tulen tulevaisuudessa hankkimaan, on se kuinka purnaan jostain etten ymmärrä mikä siinä viehettää ja ihmettelen suureen ääneen uusia villityksiä. Sama on käynyt niin tekoturkisten, legginsien, leopardikuvioinnin sekä usean muun asian kanssa.(Tänä päivänä kaikki edellämainitut asiat kuuluvat vaatekaappiini. Ja mm. sohvatyynyni ovat     leopardikuvioiset.) Nyt tämän mutalakan. Kun vastaavia sävyjä alkoi ilmestyä blogeihin ja alan lehtiin ja ihmiset alkoivat juoksemaan Chanelin Particuliere -lakan perässä, minä puistelin epäuskoisena päätäni ja ihailin kirkkaanpunaisia kynsiäni. Ruskea kynsilakka? 


Salakavalasti tämäkin kuitenkin teki minuun vaikutuksen, yhtäkkiä mutalakka alkoikin näyttämään todella kivalta ja hauskalta vaihtoehdolta nudekynsille. Ja tänään sitten sorruin, taas kerran. Ja rakastan tätä sävyä, en voi olla ihailematta kynsiäni, ruskeita kynsiäni.

Onneksi en kuitenkaan edelleenkään jaksa ymmärtää kaikkia villityksiä, esimerkiksi supersuositut graffitilakat ovat minulle kauhistus, omiin silmiini niiden tekemä pinta näyttää lähinnä epäsiistiltä. Minulla oli neonvihreä lohkeileva lakka joskus 90-luvun loppupuolella, enkä silloinkaan käyttänyt sitä kuin muutaman kerran. Ei nappaa. Tai mistä sen tietää jos trendin nyt jo hiipuessa yhtäkkiä opinkin ymmärtämään niiden hienoutta?


Pohdiskelin tänään Puoliskoni kanssa hieman aiheeseen liittyen trendien kiertoa, ja mietimme mikä olisi ehdoton No No - vaikka kuinka tulisi uudistettuna ja hienona takaisin. Nyt on kuitenkin nähty niin porkkanamallisten housujen paluu - ja ne näyttävät oikeilla materiaaleilla ja leikkauksilla kivoilta. On nähty takatukkien, lepakkohihojen, olkatoppausten ja batiikkikuvioiden paluu. Nappiverkkarit. Jos nappiverkkarit saadaan uudelleen trendiksi, syön hattuni. Jokaisen hattuni, jos löydän vielä sellaiset itseni päältä jonain päivänä.

Niin uskomattomat muoti-ilmiöt ovat kuitenkin tehneet jo paluun, vaikka niiden ensiesiintymisen ja sitten poistumisen jälkeen niille naurettiin ja niitä puettiin mauttomuus- teemaisiin bileisiin päälle. Kuka sen tietää mitä muoti päättää taas oikkuilla. Ehkä nappiverkkarit näyttävätkin taas joskus todella coolilta. Toivon kuitenkin, että ne olivat kertaluontoinen asia.

Mutta, täytyy hieman vielä hypettää, löysin Kicksistä uskomattoman löydön. En ole nuukuuksistani raaskinut Suomesta ostaa ja en ole saanut aikaiseksi tilata netistä China Glazen erästä lakkaa. Tänään se löytyi, maksoi 5€. Uskomaton tuuri. Tuo Sugar High -sävy on ollut pitkään himotuslistallani, se kuuluu Up & Away -kokoelmaan, joka on mielestäni muutenkin ehkä kaunein CG:n kokoelma. Ostin samaisesta liikkeestä myös Dependin ihanan oranssinpinkinpunaisen lakan nro. 161, jota olen jo monesti pyöritellyt käsissäni mutta aina on nuukuus iskenyt. Kicksissä oli myös Snow Crystalin lakkoja puoleen hintaan.

China Glazea olisi ollut alennuksella myös superoranssi Sun Worshipper ja neonkeltainen Celtic Sun, mutta ne saivat jäädä hyllyyn.

Mutta nyt alan harkitsemaan pikkuhiljaa nukkumaanmenoa, huomiseen!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Nyt on teidän vuoronne kommentoida, keskustella, antaa palautetta, toivoa, ehdottaa ja kritisoida! Sana on vapaa.