tiistai 7. joulukuuta 2010

Hejsan !

Hitsit, pahoitteluni että postauksia on tippunut nyt harvemmin, on ollut niin hektistä että kotona olen vaan käpertynyt peiton alle ja katsonut Kumman kaa -sarjaa. Kummatkin tuotantokaudet, ehkä mahtavin suomalainen komediasarja ikinä. Suosittelen jokaiselle kaamoksen masentamalle kunnon Kumman kaa -maratonia, niin kyllä alkaa hymyilyttämään.

Tänään hoidin hieman joulupukinhommia, ja huomisaamuna lähden jatkamaan. Yritän päästä mahdollisimman aamusta liikkeelle, kun ei ole kauheaa ruuhkaa. Ahdistun tungoksesta ja jonotteluista, kun kaikki ovat kärttyisiä ja kiireisiä. Niin asiakkaat kuin myyjät. Muutenkin on kivempi liikkua valoisaan aikaan.

Elättelen vähän toiveita että saisin huomenna tällaisen jutun:


Tilasin Hobby Hallista itselleni ennakkojoululahjaksi uuden maton, luin jo Puoliskolle lakia siitä, miten tämän kanssa sitten  eletään "et sitten syö tämän lähellä mitään sotkevaa, et laske kahvikuppia sen lähelle vahtimatta, punaviinilasit pidetään tästä pitkän turvavälin päässä jäkäjäkäjäkä"


Tuo on niin ihanan värinen, ihana piristys tähän olohuone/makkariin, mutta kolmen eläimen ja kohelin miehen kanssa elävää kyllä hieman edelleen hirvittää tämän tulevaisuus. Brr. Syksyn aikana on kaksi eri mattoa jo noiden neljän tapauksen yhdistelmän takia sotkunut niin,että ovat käyttökelvottomia ennen ensi kesän mattolaiturireissua.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Nyt on teidän vuoronne kommentoida, keskustella, antaa palautetta, toivoa, ehdottaa ja kritisoida! Sana on vapaa.