perjantai 3. joulukuuta 2010

The Little Black Dress

Pikkumusta, se pieni musta mekko jota voi rajattomasti muunnella eri tilaisuuksiin sopivaksi, mikä olisi parempi vaihtoehto pikkujouluihin ja uudenvuodenjuhliin? Kesähäihin ja kaverin tupareihin. Töihin ja luennolle. Harva vaate pystyy samaan, muuntuu tilaisuuteen kuin tilaisuuteen asusteita vaihtamalla.

Olen jo aikaisemmin kertonut, kuinka mustat mukavat mekot ja tunikat ovat tyylini perusta. Mustalla pikkumekolla voin mennä kouluun, kun päälle heittää kietaisuneuletakin, päähän löysän myssyn ja jalkaan villasukkahousut sekä matalammat korot. Tai juhliin, joihin valitsen 3/4 hihaisen mekon, ihonväriset/pitsiset sukkahousut, korkeat korot ja näyttävän kaulakorun tai helminauhan. Kumpikin toimisi oikeastaan myös toisensa sijassa.

Yksinkertaisesti musta mekko on niin käytännöllinen vaate, kun kaapissa on muutama luottomekko, juhla- ja arkipukeutuminen helpottaa kummasti. Samasta vaatteesta saa arkisen ja juhlavan, kaikki riippuu asustamisesta. Tietenkään tämä ei toimi, jos olet esimerkiksi saanut kutsun Linnanjuhliin ja podet iltapukukriisiä (Toisaalta, hmm, suoralinjainen, pitkähihainen pitkä kapea mekko, yksinkertainen kampaus ja yksi todella näyttävä koru/ näyttävät kengät?)

Ja mustiakin mekkoja on moneksi, niinkuin ylläoleva kuva näyttää. Jokaiselle löytyy varmasti se oikea malli.

Minusta on aivan ihanaa olla nainen, voin käyttää aikaani pitkät tovit pikkumustista höpöttämiseen! :D


Ostin tällaisen naamion eilen ja testasin saunan jälkeen, ensituntuma oli ainakin hyvä. Rrrrrakastan näitä poisrevittäviä naamioita, niiden poistaminen on yhtä ihanaa kun kuplamuovin poksuttelu!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Nyt on teidän vuoronne kommentoida, keskustella, antaa palautetta, toivoa, ehdottaa ja kritisoida! Sana on vapaa.