perjantai 17. joulukuuta 2010

Katastrofin ainekset!

Apua, nyt on hätä. Minulta on kadonnut jäljettömiin tämännäköinen tyyppi, josta on viimeksi näköhavainto eilisillalta kun korjailin meikkipohjaa ennen pikkusiskolle lähtöä :

Paniikki hiipii hiljalleen sieluun, tämä on ollut koko päivän kateissa, ja aamullakin jouduin hätäpäissäni tekemään pohjan KARHEALLA varakabukilla. Tämä Lilyn kabuki on niin ihanan pehmeä ja todella hyvä kaikin puolin, ei tiputa karvaa ja pohja levittyy tällä kuin unelma.

Olen tutkinut jo joka nurkan, ja minulla on epäillytkin tämän katoamiseen. Täälä asuu kaksi mustaa nelijalkaista olentoa, jotka sanovat miau ja joiden mielestä tämä voisi olla ihana leikkikalu. Etsinnät jatkuvat, ei tämä ole voinut täältä 45 neliömetristä muualle hävitä onneksi.


Ostin tänään GOTB -2 Sexy -hiuslakan, tuoksuu ainakin ihanalta ja lupaa tuuheutusta, Klippoteketin vaaleanpunaisessa pullossa oleva lakkani vetelee viimeisiään, joten toivottavasti tämä on hyvä. Päivittäismerkki -lakaksi oli ainakin hintava, liki kuusi euroa!

Samasta kaupasta (Tammelan Vapaa Valinta) nappasin mukaani myös vaihtelun vuoksi Herbinan Rauhoittavan Kasvoveden loppuneen Marja Spa:n tilalle sekä perinteisen Nivea Cremen, jolla olen lapsesta asti hoitanut rutikuivaa talvi-ihoani. Toivottavasti tuo Rauhoittava on yhtä hyvä ja hellävarainen kuin Marja Spa, kokemuksia siitäkin lupaan kertoa kun olen hetken testaillut.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Nyt on teidän vuoronne kommentoida, keskustella, antaa palautetta, toivoa, ehdottaa ja kritisoida! Sana on vapaa.