torstai 30. joulukuuta 2010

Mahtavaa !

Kymmenes lukija, loistavaa. Kun 20 lukijaa tulee täyteen, järjestän pienen arvonnan lukijoiden kesken. :>

Mutta nyt on bloggari niin nuhanenäinen, että energiaa päivittämiseen on vähän nihkeästi. Hienoa tulla jouluaatonaattona kipeäksi ja luultavasti olen vielä uudenvuodenkin kipeänä, ellei nyt ensiyönä tapahdu ihmeparantumista.

Huomenna on hurjat uudenvuodensuunnitelmat, lupasin tehdä pizzaa ja ystävä tulee lapsensa kanssa syömään sitä, valamaan tinaa ja saunomaan. Kuulostaa todella paljon houkuttelevammalta kuin täpötäydet baarit, joihin joutuu jonottamaan ikuisuuden pakkasessa ulkona ja sitten odottelemaan vielä tiskillä toisen mokoman yhtä juomaa. Mielummin pyörin kotona villasukissa lemmpari-ihmisteni kanssa ja juon kaljan sijasta kahvia. Olen toivoton nössö !

Muuten, jos joltakin on mennyt ohi, niin The Body Shopeissa on todella hyvät alennukset, Spiced Vanilla -kausituotteet oli 30 % halvennuksella ja suihkugeelille jäi hintaa joku reilu 4€. Nuo Spiced Vanillat on aivan ihastuttavia, osittain toki vain sen takia että niitä saa vaan määrättyinä aikoina niin ei ehdi kyllästymään.

Ja tuoksuöljyjä 2€ pullo, rakastan tuoksuöljyjä yli kaiken, haluan että kodissani tuoksuu aina hyvältä. Tälläkertaa nappasin sieltä Mexican Coco -tuoksun, aivan ihana vanilijainen kaakaontuoksu, nam.

Oletteko muuten nähneet söpömpiä pyyhkeitä, en voinut vastustaa tilaamista:
H&M Homen kevätkokoelma on muutenkin niin mielettömän suloinen, parasta lääkettä näin pimeällä ja kylmällä talvella on fiilistellä kevätkokoelmia ja miettiä, että ei siihen enää olekaan niin kauan aikaa kun lumet alkavat sulamaan !

2 kommenttia:

  1. Voi ei mitä ihania ranskanbulldoggi pyyhkeitä.Minullahan itsellä on ko. koira, joten voinee olla pakko hankkia!

    VastaaPoista
  2. Minä olen taas ihan hirveä ranskanbullafani, tahtoisin hirveästi oman sellaisen! Niin ihania otuksia ne. H&M Onlinessä oli myös ranskis -tyynynpäällisiä ! :>

    VastaaPoista

Nyt on teidän vuoronne kommentoida, keskustella, antaa palautetta, toivoa, ehdottaa ja kritisoida! Sana on vapaa.