sunnuntai 19. joulukuuta 2010

Herkkis.

 Tuossa kuvassa ylhäällä on melkoinen superkolmikko, ostin seuraavana päivänä kasvoveden ostamisesta myös Herbinan Sensitive -sarjan Hellävaraisen Puhdistusvaahdon ja Rauhoittavan Kosteusvoiteen 24h. Muutaman käyttökerran jälkeen jokainen on osoittautunut helmeksi.

Voide on tuoksutonta, mutta kasvovesi ja vaahto ovat miedosti ja miellyttävästi hajustettuja. Puhdistusvaahto sisältää valkoista teetä, puuvillaa, ksylitolia, karitevoita ja allatoiinia. Ostin vaahdon nimenomaan kaksoispuhdistuksen kakkosvaiheeksi (Ykkösvaiheena Herbinan MarjaSpa -emulsio!) joten en osaa kommentoida miten puhdistaa meikit, mutta ainakin tähän tarkoitukseen on aivan loistava. Jättää ihon pehmeäksi ja kirkkaaksi, ei inastakaan kiristäväksi.

Voide taas pehmittää ja suojaa ihoa auringonkukka- ,karite- ja avokadoöljyn voimin ja kosteuttaa betaiinin ja glyserolin avulla. Purkkiin ei ole tungettu mineraaliöljyjä, hajusteita tai väriaineita. Oman herkkä ihoni ihastui tähän ensikosketuksesta, kuinka ihanan pehmeäksi kuiva atooppinen ihoni tästä jää ja tämä ei kirvele kasvoilla, niinkuin suuri osa kokeilemistanin voiteista talvisin ihollani tekee! Mahtava voide.

Kasvovesikin on loistotuttavuus, se pitää sisällään jojobaöljyä, bisabololia ja valkoista teetä ja on alkoholiton ja väriaineetona. Ihoni inhoaa alkoholipitoisia kasvovesiä, se saattaa kerrasta jo räjätää punaiseksi ja kipeäksi. Mutta tämä ei kirvele kuivemmallakaan iholla, ei jätä nahkaa kiristäväksi mutta jättää kasvot raikkaiksi ja tasavärisiksi.

Aivan ihania tuotteita, ja näiden yhteishinta jää alle 15 €! Näistä maksaisi enemmänkin.


Seuraavaksi pari tunnelmakuvaa, sain ystävättäreltäni joululahjaksi tuollaisen ihanan tuikkukristallikruunun ja ripustin sen käyttämättömään vaatetankoon alkoviin, ja laitoin kavereiksi vielä kaksi roikkuvaa tuikkukippoa ja kiedoin koristenauhaa yläpuolelle:
Tuo näyttää minusta niin kivalta, rakastan muutenkin polttaa kynttilöitä, etenkin näin kaamosaikaan.


Mutta, oletteko te löytäneet Herbinan tuotteista suosikkeja? Entä oletteko te saaneet jo joululahjoja? :)
Ps. Kadonneen kabukin arvoitus ratkesi, se löytyi sängyn ja seinän välistä, miten lie sinne livahtanut. Nyt on kaikki siis taas hyvin ja maassa rauha !

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Nyt on teidän vuoronne kommentoida, keskustella, antaa palautetta, toivoa, ehdottaa ja kritisoida! Sana on vapaa.