keskiviikko 15. joulukuuta 2010

Purr-nausta.
Tältä näytin tänään. Parvekkeella oli todella kummallinen valo, siksi näistäkin tuli hiukan hassun värisiä vaikka kuinka säädin.

Rakastan tummaa huulipunaa, ja aamulla ajattelin että voisin pitkästä aikaa laittaa maksan väriset huulet. Huuliani maalatessa muistin kuitenkin miksi en käytä tummaa punaa, huuleni, etenkin ylähuuleni on niin kapea ja tumma väri syö sitä entisestään, kuten alla olevassa kuvassa voitte todeta:


Ylähuuli on lähes olematon. Vaikka tämänkaltainen tumma puna näyttää muissa blogeissa ja lehtikuvissa aivan ihanalta nudesilmien kanssa. No, nudesilmät näyttää minullakin kivalta mutta yhdistän ne jatkossakin imartelevampaan paloautonpunaiseen.

Pidän muuten kasvonpiirteistäni, ne ovat tasapainoiset ja hieman erikoiset, ne ovat minun kasvoni. Mutta jos jotain haluaisin muuttaa, se on juuri huulteni koko. Hieman täyteläisemmät huulet, ei mitään Johanna Tukiainen -luokkaa. En pidä täytepistostakaan ihan mahdottomana ajatuksena jossain vaiheessa elämääni.

Mutta punan värillä voi tehdä paljon, kiilloilla ja sävyillä voi huijata huulten kokoa. Onneksi.

Kai jokaisella on jokin kohta itsessään johon ei ole tyytyväinen? Onneksi niitä "parempia" puolia korostamalla voi viedä huomiota pois niistä "heikommista". Se on pätevä nyrkkisääntö.


2 kommenttia:

 1. hehe, Tuksu huulet onkin... hmmm... melkoiset ;) paljon kivammat sulla on! Sain muuten maistaa sitä lookkia viime syksynä, kun sain oikein kunnon allergisen reaktion ja huulet olivat melko turpeat :D Ei jäänyt kyllä niitä huulia ikävä!

  Onneksi iän myötä on tullut itselleen armollisemmaksi... Ainoa mikä toki olisi ihana niin pitkä, TUUHEA ja taipuisa tukka. Mutta toisaalta viihdyn tässä todella lyheyssäkin tukassa vallan mainiosti ja tämä on vielä niin helppokin :D

  VastaaPoista
 2. Olen myös kokenut tuon allergisen huulien turpoamisen, se oli
  kivuliasta :<

  Se on totta mitä ikä tekee, sitä oppii hyväksymään "vikansa".
  Ainahan voi kaikkea parantaa, mutta täydellisyys on tappavan
  tylsää. Nuorempana näki itsessään pelkkiä virheitä, nyt
  osaa arvostaa itseään sellaisena kun on. (Paitsi ne mun
  huulet! :D)

  Sinuahan pukee tuo lyhyt malli superhyvin !

  VastaaPoista

Nyt on teidän vuoronne kommentoida, keskustella, antaa palautetta, toivoa, ehdottaa ja kritisoida! Sana on vapaa.