sunnuntai 5. joulukuuta 2010

Kaikenlaista kivaa

Ei vitsi, löysin Ellokselta niin ihanan takin, etten voinut vastustaa kiusausta:



Tämä maksoi reilun 40 €, olen niin kauan himoinnut punaista, kaksirivinapillista villakangastakkia.Tämä on niin ihanan näköinen ! En voinut vastustaa kiusausta. Minulla on aina vain mustia takkeja, no yksi sammaleenvihreä on, mutta se ei istu enää oikein, sillä on ikääkin jo vaikka kuinka monta vuotta. En käsitä miksi ostan aina mustia takkeja, mutta nyt tuli muutos, kirsikanpunainen ihanuus!

 Tilasin myös kolme eriväristä aluslakanaa, kun sain koko tilauksesta 40% alennusta, ja mukaan taisi tarttua myös 4pack mustia yksinkertaisia hipstereitä, muotoilevat housuliivit ( ne oli ihan älyttömän edulliset, 10€, yleensä nuo shaping-alusvaatteet maksaa mansikoita, nyt saan piilotettua makkaroitani ! :D Ja koska ne on puoleen reiteen ulottuvat, toimivat myös mahdollisesti lisälämmikkeenä legginsien alla.) Ja en pystynyt pitelemään itseäni, vaan sujautin mukaan vielä tälläisen mekon:



 Tuon malli on juuri sellainen, joka on kropalleni imartelevin, tuo kurvit esiin mutta solakoittaa samalla. Täydellinen joulunalushippamekko !

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Nyt on teidän vuoronne kommentoida, keskustella, antaa palautetta, toivoa, ehdottaa ja kritisoida! Sana on vapaa.