keskiviikko 22. joulukuuta 2010

Puts puts!

Silmänympärysvoiteeni loppui parahiksi, Lumenen Arcitc Aqua Syväkosteuttava Silmänympärysgeeli oli hyvä tuote, muttei riittävä enää näin kylmillä säillä kun silmänympärysiho muistuttaa herkästi kreppipaperia. Mutta voisin ostaa sitä kyllä uudestaan, kesällä ja syksyllä varsinkin oli toimiva kaveri.

Ostin tilalle Herbinan Sensitive Hellävaraisen Silmänympärysvoiteen, sillä se oli edullinen, alle kuusi euroa ja olen tykännyt älyttömästi muista linjan tuotteista, onhan niitä tässä jo hehkuteltukin!

Herbinan SY-voide on ihanan paksua, mutta nopeasti imeytyvää. Voide on tuoksuton ja sisältää himpunverran helmiäistä, jonka valoaheijastavuus häivyttää tummia silmänalusia ja pieniä juonteita. Tämä vaikuttaa siis taas kerran helkkarin hyvältä Herbinan tuotteelta !

Mutta, olen vähän höpötellyt että kertoilisin omasta ihonhoidostani tarkemmin. Lähtökohta on siis se, että olen atoopikko, joten ihoni on todella kuiva ja herkkä.

Puhdistus: Meikinpoistoon iltaisin ja tarpeen vaatiessa käytän aina kaksoispuhdistusta,tällä hetkellä käytössä on ensin Herbinan MarjaSpa -puhdistusemulsio ja kakkosvaiheena Herbinan Sensitive -puhdistusvaahto. Puhdistuksen viimeistelen joko Sensitive tai MarjaSpa- kasvovedellä.

Aamuisin puhdistan kasvot vain kasvoveteen kastellulla vanulapulla, sillä yritän välttää kaikkea ylimääräistä vesipesua, sillä se kuivattaa niin paljon.

Kosteutus: Näin talvella joudun aina siirtymään astetta kovempiin otteisiin, pahimmillaan joudun käyttämään vanhaa kunnon Tummelia kuureina. Mutta kasvojen kosteuden ylläpitoon minulla on käytössä tällähetkellä Herbinan Sensitive 24h päivä/yövoide sekä klassikko Nivea Creme, jota käytän toisinaan yövoiteena. Manteliöljy on eräs luottohoitotuotteeni, sekoitan sitä kosteusvoiteisiin ja kuiva iho kiittää! Manteliöljy poistaa myös hyvin, mutta hellävaraisesti vedenkestävän silmämeikin.

Muu hoito: Kuorinta kaksi kertaa viikossa, tällähetkellä käytössä Freemanin Vadelma -kasvokuorinta sekä kaksi kertaa viikossa, joskus kolmekin, levitän kasvoille Elizabeth Ardenin kosteusnaamion. Tarpeen vaatiessa käytän erilaisia syväpuhdistavia naamioita, suosikkeja ovat Montagne Jeunessen savipohjaiset naamiot sekä Freemanin Peel-of kurkkunaamio. Puhdistusnaamioiden kanssa saa vain olla aina todella varovainen ja käyttää harvoin, muuten iho hajoaa!

Eli riittävä puhdistus ja kosteutus, sekä naamiointi tarpeiden mukaan, niin oma ihoni ainakin pysyy kauniina. Saunominen on myös yksi loistava lisä ihonhoitoon, lämpö avaa ihohuokosia ja nostaa kuonaa pintaan. Saunan jälkeen kun kuorii kasvot hellävaraisesti, tuloksena on mielettömän kirkas iho!

Nyt alan tekemään lähtöä hakemaan Valintatalosta sinne saapunutta pakettia, joka sisältää lahjan ystävättäreni pikkupojalle. Löysin Ellokselta mielettömän ihanan tähtikuvioisen fleecetakin pikkukaverille!

4 kommenttia:

 1. Herbinan silmänympärysvoide on minusta aika lailla samanlaista kuin kasvovoidekin, joten en ehkä osta uutta vaan käytän kasvovoidetta silmänympäryksilläkin. Sekoittelen kyllä näihin öljyä, sillä eivät aivan riitä :)

  VastaaPoista
 2. Öljyt ovat kyllä etenkin näin talvella paikallaan !

  Tuo sy-voide on vaan siitä kiva, kun siinä on helmiäispigmenttiä ja olen huomannut sen hieman häivyttävän ikitummia silmänalusiani. Yleensäkin Herbinan voiteissa on sekin kiva, että imeytyvät sukkelaan. Aamuisin ei ole ainakaan minulla aikaa odotella voiteen imeytymistä ennen meikkipohjan tekoa! :>

  VastaaPoista
 3. Herbinan ihonhoitotuotteet on kyllä hyviä :)

  VastaaPoista

Nyt on teidän vuoronne kommentoida, keskustella, antaa palautetta, toivoa, ehdottaa ja kritisoida! Sana on vapaa.