lauantai 4. joulukuuta 2010

Ette ikinä usko tätä...

... mutta tein niin mahdottoman upean löydön tänään kirpputorilta. Nimittäin tämän:


Hitsin 4€, pari kertaa vain suihkaistu Anna Suin Dreams-tuoksu (50ml EdT), josta olen haaveillut kauan. Hinta oli epäilyttävän halpa, mutta aito tämä on, niin pullo kuin tuoksu. Hajuvesifriikin unelma, löytää kauan haluttu tuoksu puoli-ilmaiseksi. Tai siis liki ilmaiseksi, en meinannut uskoa silmiäni kun bongasin tuon, onneksi kolusin hyllyt kahteen kertaan, olin juuri lähdössä kun tämä osui silmiini, sydän jätti pari lyöntiä välistä. Juuri pääsin ihastelemasta tätä Karkkipäivän hajuvesipostauksen kommenteissa. Oi, tämä oli kohtalo, joka saattoi meidät yhteen.

Tämä on vaan niin ihana tuoksu, ja viimeinkin se on minun. Rakastan tämän hauskaa käsilaukun muotoista pulloa, mutta tuoksu on vielä ihanampi.

Ensituoksussa on appelsiinia, tangeriinia, persikkaa ja bergamottia, sydämessä pionia ja freesiaa ja pohjatuoksussa anista, vanilijaa, muskottia, santelia ja seetriä.

Anis ja vanilija, sekä muskotti tuoksuvat voimakkaiten, kun tämä on hetken ollut ihollani. Vanilija on helposti hieman äklö, jopa teinimäinen, mutta tässä sen tuoksu on aniksen rinnalla vain niin ihanan tyttömäinen, muskotti taas tekee tuoksusta lämpimämmän. Ihanan puuterinen ja samaan aikaan raikas ja kevyt tuoksu, tässä on jotain samaa kuin ikisuosikissani Lolita Lempickan nimikkotuoksussa, se on varmasti tuo anis, joka tekee kumpaankin lakritsaisen vivahteen. Lempickan tuoksu on kuitenkin paljon raskaampi ja vieläkin makeampi. Tämä on kuin Lempickan pikkusisko!

Oi, tämä se vasta on onnea ! m

4 kommenttia:

  1. Onnittelut löydöstä :D On kyllä ihana tuoksu!

    VastaaPoista
  2. herrajumala anna suita kirppikseltä ! :--D <3 epic win

    VastaaPoista
  3. No hei älä ! Meinasin pissata housuuni kun näin tuon ja kädet vapisten ja hioten tutkin onko se aito ! :D

    VastaaPoista

Nyt on teidän vuoronne kommentoida, keskustella, antaa palautetta, toivoa, ehdottaa ja kritisoida! Sana on vapaa.