keskiviikko 1. joulukuuta 2010

Rullaati rullaati rullallalei !Nyt on postauksia tullut muutaman päivän ajan harvemmin, sillä olen sairastellut. Mutta nyt alan olemaan taas OK, istuskelen täällä lämpörullat päässä. Lämpörullat ovat kyllä mahtava keksintö, minulla on Eclipsen kampaamosta ostetut rullat, joissa on kolmea eri kokoa pötköjä, jokaista 8 kpl. (ei hitsi on hankala kirjoittaa kissan takaa, katti pyörii kokoajan näytön edessä ja talloo näppikselle, se kerran jo deletoi tekstin!)


Kuvassa rullat tarkoituksen homssuisesti, tarkoituksena tehdä sekaiset, toisepuoleiset kiharat.Rullilla saa kivan tukan pienellä vaivalla, plus ne ovat aivan ihanat kylminä aamuina, kun hohkaavat lämpöä pään alueella. Vilukissa kiitää. Rullat lämpiävät muutamassa minutissa ja yleensä rullailen ne päähäni meikkaamisen ajaksi, parikymmentä minuuttia riittää hyvin siihen että ne viilenevät. Omat hiukseni ovat niin mahdottomat ja paksut, joten harvoin enää jaksan piippausraudalla kihartaa kun sain nämä kaverit. Niiin ihanan helppoa tällaiselle laiskimukselle, ja lopputulos on silti kiva. Pienimmillä saa kunnon kikkuraa, isoimmilla taas on helppo kohottaa hiuksia ja siten saada tuuhea leijonanharja.
Nämä ovat aivan mahtava pelastus myös hiusten kasvattamisturhautumiseen, kun hiukset on laineilla tai kiharoilla, epämääräisenkin pituinen tukka näyttää hyvältä. Ja helposti. Sanoinko jo että nämä ovat niin ihanan helpot? :D Näistä on tullut olennainen osa aamurutiinejani!

Rullat on helppo kiinnittä mukana tulevilla hammasklipseillä ja/tai metallisilla pidikkeillä.
Tältä näyttää minun rullaboksini, pienimmät rullat ovat parastaikaa päässäni.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Nyt on teidän vuoronne kommentoida, keskustella, antaa palautetta, toivoa, ehdottaa ja kritisoida! Sana on vapaa.