tiistai 23. marraskuuta 2010

Voihan kissanvillat sentään !

Tältä näytti touhu tänään meillä:


Toista kissaani kiehtoi mahdottomasti, kun ulkoa pakkasesta sisään päästyäni upotin jalkani kuumaan vesivatiin. Katinvonkale vahti vieressä koko jalkojensulatusoperaation läpi, ja koitti läpsiä oudosti vedessä muljuvia varpaita. Mutta hyi olkoon kun neidin omat hienot silkkkitassut kastuivat, siinä sitten puistelehdittiin. (Tähän väliin voin kertoa että tällä kissalla on jonkinlainen varvasjuttu muutenkin, usein herään yöllä kun se koittaa järsiä niitä!)
Ettehän ole huomaavinannekaan kuinka lattialla lojuu kahvikuppini (juuri ennen kuvanottoa laskin sen siihen.) ja Puoliskon pitkätkalsarit (Miksi NE olivat edes lattialla?) sekä pokkarikamera koteloineen. Terv. Porsasx2

Musta eyelinerini teki tänään lopullisen tenän, ja muutenkin oli ydinkeskustaan asioita, joten poikkesin Sokokselle ja pienen pähkäilyn jälkeen päädyin ottamaan kokeeksi jotain, mitä en ole ennen koittanutkaan, We Care Iconin nestemäisen linerin. Olen kuullut siitä hyvää ja ensituntumakin on miellyttävä, sivellin on jämäkkä ja sopivan kapea ja väri on todella musta. Huomenna tämä pääsee näyttämään todenteolla, onko tästä suosikkini Lumenen Blueberry Eyelinerin haastajaksi, tänään aion olla loppupäivän meikittä.

We Care Icon on minulle uusi tuttavuus, oletteko te löytäneet merkin tuotteista helmiä? Entä onko tästä eyelineristä kokemuksia?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Nyt on teidän vuoronne kommentoida, keskustella, antaa palautetta, toivoa, ehdottaa ja kritisoida! Sana on vapaa.