sunnuntai 7. marraskuuta 2010

Neuletakeista ja vähän muustakin
Tuollaisen pooloneuleen tilasinkin jo, mutta parka houkuttaa lämpimyydellään ja söpöydellään, näyttäisi ihanalta noiden kiilakorkonilkkurien kanssa. (Vaikka olen vannoutunut korkokenkien käyttäjä, kiilakorot toimisivat talvijäätiköillä paremmin!) En omista ainoitakaan kylmään säähän sopivia kiilakorkoisia kenkiä. Neuleet on alkaneet näyttää hyvältä mielestäni vasta tänä syksynä, ennen kyllä katselin niitä mielelläni muiden päällä mutta itseni tunsin neuletakki päällä jotenkin...no konservatiiviseksi, väärällä tavalla. En tiedä olenko viimeinkin kasvamassa aikuiseksi, kun ennen liian aikuismainen vaate näyttääkin nyt silmissäni superkivalta. (Välihuomiona voin kertoa, että ikää on kuitenkin reilusti yli 20v.).

Nyt tunnen itseni mustassa kietaisuneuletakissani sekä tyylikkääksi että lämpimäksi, mutta en sen konservatiivisemmaksi. Etenkään kun sen alla on leopardikuosinen mekko ja hiuksissa keikkuu valtava rusetti. Ennen kammoamani neule tuntuu nyt luontevalta osalta kylmänsäänpukeutumistani, ihankuin kesään kuuluu liian korkeat remmmisandaalit ja yksinkertainen kevyt mekko.

Olen myös ehkä kokeillut vääriä neulemalleja, E-F -kupin rinnat ja tiimalasivartalon luulisi olevan ihanteellinen liki kaikille vaatteille, mutta esimerkiksi väljät puserot muuttuvat päälläni väärällä tavalla telttamaisiksi. Rinnat nostavat paidan niin kauas vatsasta ja väliin jää valtava ilmatila. Ei imartele, tulee hemulimainen olo. Myös napitettavat neuletakit ovat hirvitys, kun vihdosta viimein löydät koon joka menee kauniisti kiinni etumuksesta, roikkuvat helma ja hihat polvissa. Kietaisumalli taas imartelee vartaloani oli kyseessä mekko tai takki.

Myös tuollainen lyhyempi, väljä ja vyöllä sidottava neuletakki toimisi varmasti, oiva kaveri mustille mekoille. Tuo v -kaula-aukkoinen neulemekko näyttää niin ihanalta myös, ja lämpimältä ja mukavalta.

Ylipolvensaappaita olen kuolannut jo viimetalvesta, ehkä tänä talvena onni potkaisisi ja löytäisin ne juuri minulle täydelliset. Kaikissa aiemmin katselemissani on ollut jotain hullusti, liikaa koristeita, huono materiaali tai varsi niin kapea että pohkeet ei meinaa mahtua. (Olen nuoresta saakka harrastanut asioita, jotka kehittävät nimenomaan pohjelihaksia ja tulos on edelleen nähtävissä.) Haluaisin juuri tuollaiset mustat, väljällä varrella ja ilman mitään niittistrassiketjuhärpäkkeitä.

Mustat matalavartiset biker-bootsit ovat kummitelleet ajatuksissani myös kauan, omistan kyllä bikerit, mutta ruskeina ja pidempivartisina. Ja ne alkavat olla parhaat päivänsä nähneet. Loistavat kengät päiviin, kun laiskottaa ja korkokengissä sipsuttelu tuntuu liian vaivalloiselta.

Nuo keinonahka -legginsit taas ovat asia, josta en osaa päättää pidänkö vaiko en. Tai siis pidän, mutta muiden päällä. Saatan olla liian kurvikas käyttämään niitä, en tiedä. Ehkä. Mutta on ne silti hienot hei !

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Nyt on teidän vuoronne kommentoida, keskustella, antaa palautetta, toivoa, ehdottaa ja kritisoida! Sana on vapaa.