keskiviikko 17. marraskuuta 2010

NYX COSMETICSNYX on ehdottomasti yksi suosikkikosmetiikkamerkkejäni, sillä laatu on todella hyvä ja hinta sitäkin parempi, esimerkiksi Nonpareil Boutiquesta merkkiä saa tilattua Suomeen ja hinnat eivät todellakaan kirvellä. Ainoa huono puoli näissä onkin se, että näitä ei voi vain marssia lähimmälle kemppariosastolle ostamaan ja ottaa heti käyttöön, vaan tilattua pakettia saa odotella jonkin aikaa.

Luomiväreissä on mielettömän vahva pigmentti ja ne on helppo levittää ja häivyttyvät kauniisti ja vaivatta. Ja pysyvät pitkään kauniina luomilla. Mitä muuta sitä voi enää luomiväriltään toivoa? Pakkauksetkin ovat jämäkät ja eleettömän tyylikkäät. Vaikka merkki on halpa, se ei näytä päällepäinkään siltä.
Tässä oma, alati kasvava NYX -perheeni:
1. Powder Blush sävyssä Pinky. Etsin pitkään oikeansävyistä, täydellistä kylmän pinkkiä ja kun löysin NYXin, löytyi sen valikoimista myös tämä. Aivan mielettömän kaunis sävy ja helppo levittää. Tosin pigmenttiä on senverran rankasti, että sudin kevyt pyöräytys napissa riittää, muuten väriä tulee liikaa.

2.Trio Eyeshadow Aquamarine (tässä ei ole eritelty nappejen nimiä). Ihania turkooseja ja sinisä, innostuin jokin aika sitten sinisestä silmämeikistä, kun totesin sen näyttävän silmissäni kivalta. Tämän tilasin sen seurauksena, tällä saa tehtyä ihan sikahienon sini-turkoosin smoky-meikin, etenkin kun lainaa jostain toisesta paletista tummanharmaata!

3. Trio Eyeshadow sävyssä Cherry/Cool blue/Hot pink. Tämä on vaan mielettömän söpö paletti. Rakastan pinkkiä luomiväriä, ja Cherryllä ja Hot pinkillä saa helposti kauniin sellaisen. Cool blueta käytän enemmän seuraavan paletin kanssa.

4.Trio Eyeshadow sävyssä Purple/Deep purple/Prune. Yksinkertaisesti mielettömän ihanat, toisiinsa sopivat violetit.

5. Single Eyeshadow sävyssä Platinum Pink. Käytän tätä lähinnä korostuksena kulmaluulla sekä nude-meikissä. Toimii frost-koostumuksensa ansiosta myös kevyenä korostuksena poskipäillä!

6. Round Lipstick sävyssä Chloe, tämän mainitsinkin jo edellisessä postauksessa. Ihana kylmä fuksia, mukavan kosteuttava ja hyvin pysyvä puna.

7. Single Eyeshadow sävyssä Wild Fire. Upea tumma turkoosinvihreä. Sopii tummanruskeisiin silmiini kuin nakutettu ! Tässä on myös kaunis metallinen hohto.

8. 10 Color Palette / For your eyes Only / For eye color brown. Ruskeille silmille räätälöity paletti, tämän ruskeita ja beigejä olen käyttänyt kaikista eniten kaikista luomiväreistäni viimeaikoina. Harmi, kun tuon värit eivät millään suostuneet toistumaan oikein kuvassa, mainio paletti. Tässä kyllä miinusta saavat muutama nappi, joissa on glitteriä. En yhtään tykkää glitter-luomiväreistä, ne varisevat silmiin ja poskille. Ilman glitteriä tämä olisi liki täydellinen paletti minulle.

9. Auto Eyebrow Pencil sävyssä Black. Etsin kauan kulmakynää, joka olisi musta, muttei ruskeanmusta tai liian musta. Tämä on juuri täydellinen. Olin ensin hieman skeptinen tuon Auto Pencil -sanan takia, en ole yleensä ollut tuollaisten rullattavien tussimaisten tuotteiden ystävä, mutta hyvinhän tuota saa levitettyä ja toisessa päässä oleva harjakin on näppärä.

10. Single Eyeshadow sävyssä Orange. Kiva frost-oranssi, sopii myös todella kauniisti silmieni väriin. Tämä on enemmän sellainen aprikoosinvärinen, ei niinkään oranssi-oranssi.

11. Single Eyeshadow sävyssä Summer Green. Hullu matta-ruohonvihreä. Ihanan hulvaton sävy. Oikein superkirkas, piristävän vihreä. Nimenomaan kesänvihreä.


Kuvissa värit hieman vääristyivät, kiitos tämän kamalan talvisen valonpuutteen, mutta lisää tuttavuutta NYXiin voi tehdä täällä!

Kuka muu on ihastunut NYXiin?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Nyt on teidän vuoronne kommentoida, keskustella, antaa palautetta, toivoa, ehdottaa ja kritisoida! Sana on vapaa.