lauantai 6. marraskuuta 2010

Joulufiilistely
Olen tässä muutaman päivän fiilistellyt joulua, vaikka siihen vielä hieman onkin aikaa. En ole oikein koskaan ollut jouluihminen, jotenkin se on ollut minusta jopa vastenmielinen juhla. Mutta, nyt olen alkanut innostua. En niinkään perinteisestä joulusta, mutta oman asuntoni joulukuntoon laittamisesta. Ja nyt en tarkoita kynttelikköjä ikkunoissa, punaisia tonttuja, jouluverhoja ja olkipukkeja, vaan oma visioni on jotakuinkin tämä:


Minun jouluni on tänä vuonna valko-pinkki. Tarjoilu voisi
näyttää tältä:


Ihania leivonnaisia, pinkkiä, sokeria, oi jee! Meinasin pistää cupcake/macarontalkoot pystyyn kun joulu lähenee, ne on niin herkkuja omnom.

Hieman tässä olenkin jo tehnyt suunnitelmia ja tilauksia, H&M Onlinesta Home -osastolta ostoskoriin sujahti ihania (pinkkejä) kuusenkoristeita ja muita somisteita. Nyt pitäisi alkaa varmaan jo pikkuhiljaa metsästämään valkoista/vaaleanpunaista joulukuusta, voivat olla kortilla lähempänä joulua. Jos jollakulla on ajatusta, mistä Tampereelta voisi sellaisen saada, kertokaa!

Muutenkin, kun päivät ovat aina vaan pimeämpiä, alan haalimaan ympärilleni ylenmäärin valoa ja vaaleita esineitä ja asioita. Poltan kilotolkulla kynttilöitä, niiden valo on niin kaunis. Turvallinen. Kynttilät purkkeineen ja jalkoineen ovat muutenkin kauniita sisustuksessa, itselläni niitä on ympäri asuntoa. Ja tuoksulyhtyjä, ilman niitä ja tuoksuöljyjä maailma olisi varmasti surkeampi paikka ! Tulikin mieleeni, että kun kameramme on jälleen käyttökunnossa, teen postauksen kodistamme.

Tämä asunto on melkoisen pinkki (yllätys!) ja ihana, joskus vaan sääliksi käy tuota miestä joka tämän minun kanssa jakaa, kun jokapaikka tursuaa ja pursuaa pinkkiä hörselöä, kynttilää, rusettia, pitsiä ja kullanväristä krääsää. Hulluimpia sisustusideoita rajoittavat vaan usein myös kaksi kissaani, paljon pitää tehdä niiden ehdoilla. Sekä niiden että omien tavaroiden turvallisuuden ehdoilla. (Verhoja saa oikoa kyllä päivittäin ja tavaroita nostella paikoilleen, kun karvanaamat intoutuvat kantamaan oman kortensa kekoon sisustuksessa.)
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Nyt on teidän vuoronne kommentoida, keskustella, antaa palautetta, toivoa, ehdottaa ja kritisoida! Sana on vapaa.