torstai 25. marraskuuta 2010

Hiustuotteeni osa 2. (Muotoilu)1. Tigi Rockaholic Groupie Texturizing Spray Pomade: Tämä on mielettömän hyvä tuote ja tuoksu herkulliselta. Tämä "liimaa" tupeeraukset, tuo volyymiä ja on verraton apu letittämisessä. Tällä saa joko kunnon rokkitukan tai kauniin, sileän kampauksen. Tästä en luovu!

2. Tigi Bed Head Superstar -tuuheuttava föönausneste: Tämä on verraton tuuheutustuote, toimii sekä kosteaan että kuivaan tukkaan huolellisesti levitettynä. Suojaa myös föönin kuumuudelta hiuksia sekä tuo kiiltoa. Etenkin pää alaspäin föönatessa tukasta tulee tämän kanssa massiivinen!

3.Tigi Love Peace Planet Eco Freako -vaha: Rrrrrakastan tämän marsipaanin tuoksua. Tämä on hyvä perusvaha, mutta tämän annostelun kanssa saa olla varovainen ellet tavoittele rasvislookia. Sopivalla annostelulla ajaa asiansa hyvin. Plussaa ekologisuudesta ja kierrätysohjeista purkinkyljessä.

4. Tigi Love Peace Planet Freak of Nature -tuuheuttava emulsio: Ihanan raikkaan eukalyptuksen ja laventelin tuoksuinen emulsio levitetään kosteisiin hiuksiin ja annetaan kuivua vapaasti ja tuloksena on tuuhea, hieman karhea tukka. Toimii myös föönauksen alla, jolloin lopputulos on vielä karheampi, jopa sen tuntuinen että olisi käyttänyt kuivashampoota.

5. Fudge Sea Salt Spary: Oi tämä oli rakkautta ensisuihkaisulla, kun tätä suihkuttelee kosteisiin hiuksiin ja antaa vapaasti kuivua, on tuloksena tuuhea, karhea tukka. Kuin meriveden ja auringon luomus. I-H-A-N-A! Tuoksu on karkkimainen kookos, eli aivan hurmaava. Tämän pullo on myös kiva ja käytännöllinen. Ihana piristysruiske talvella, ihana kesäinen tuoksu ja kuin kesäisen merituulen muotoilemat pörröhiukset.

6. Tigi Catwalk Your Highness -tuuheuttava geelivoide: Tämän tuoksu on kuin parfyymi, jotenkin hienostunut. Tässä tuoksuu voimakkaasti jasmiini. Kaukana Tigin normaaleista karkkituoksuista. Mutta todella hyvä tuote, tätä kun levittää hieman kosteisiin hiuksiin tyvestä latvoihin ja föönaa, tulos on todella ryhdikäs ja tuuhea. Ja lopputulos on kestävä ja hiukset ovat todella kiiltävät, näyttävät ja tuntuvat terveiltä.

7. Tigi Catwalk Fashionista - kiilto ja lämpösuojasuihke: Tätä ei enää valmisteta, kun Catwalk -linja uusittiin kokonaan, mutta tuskin tätä edes tulee kauhea ikävä. Ihan hyvä tuote kuitenkin, on ajanut asiansa suojaamassa kuumuudelta hiuksia muotoillessa. Kyllä tämä jättää myös hieman kiiltoa hiuksiin, tätä voisi käyttää viimeistelynäkin, mutta minulle tämä on ollut ensisijaisesti lämpösuojatuote. Eli ihan kiva, ei erikoinen.

8. Swiss-o-Par Frottee -kuivashampoo: Tämä on ehdoton suosikki kuivashampoista. Maksaa Stockmannilla viitisen euroa, imee tukasta rasvan hetkessä ja jättää tukan raikkaan tuoksuiseksi ja mielettömän tuuheaksi ! Tätä on menossa vaikka kuinka mones purkki, tätä saa aerosolina ja sirotinpurkissa, itse tykkään enemmän jälkimmäisestä. Tämä on helppo harjata pois tukasta, eikä mustaankaan tukkaan jää valkoisia jälkiä tästä!

9. Osis Styling Dust -hiuspuuteri: Tämä on hieman kuin kuivashampoo, muttei kuitenkaan. Hieman, kuin jauhemaista hiusvahaa. Todella hyvä muotoilutuote, mutta tältä on turha odottaa vastaaville tuotteille ominaista "puhdasta" lopputulosta hiuksissa eikä tämä siihen ole tarkoitettukaan, vaan on mimenomaan hiuspuuteri. Tällä saa makean pörrötukan, kun kreppaa ensin hiukset ja sitten ripottelee tätä ja möyhii, kunnon kasaripehkon ! Tämä muuten haisee vähä kummalliselle.

10. Tigi Bed Head Manipulator -vaha: Suosikkihiusvahani, eikä viimeiseksi ihanan kookostuoksunsa takia. Tässä on kaikki mitä vahalta vaadin: helppo levittää, koostumus sopivan löysä, tekee mattapinnan ja mahdollistaa vaikka minkämoisen muotoilun. Tätä voin myös lisäillä aika reippaalla kädellä hiuksiin, toisin kun Eco Freakoa, ennenkuin tukka alkaa tuntumaan öljyiseltä.

Ohoh, näyttääpä Tigi -pitoiselta. Tässä eivät ole läheskäänn kaikki tällä hetkellä käytössä olevat hiustuotteeni, mutta ne eniten käytetyt. Listaan olisi voinu kyllä lisätä vielä Klipoteketin vaaleanpunaisessa pullossa olevan hiuslakan, jota suihkin päivittäin ja se kyllä ajaa asiansa hyvin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Nyt on teidän vuoronne kommentoida, keskustella, antaa palautetta, toivoa, ehdottaa ja kritisoida! Sana on vapaa.