lauantai 20. marraskuuta 2010

Kahden päivän ostokset !

Seppälässä oli vastustamaton tarjous, Montagne Jeunessin naamiot ota 3 maksa 2, ostin ensin torstaina kolme samalla kun ostin tuon ihanan korvapannan, ja seuraavana päivänä aloin miettimään, että pakko niitä on vielä toiset kolme hakea varastoon, olen niin naamioiden suurkuluttaja. Ja nuo MJ:n naamiot ovat mainioita. Ikuinen suosikkini on tuo Fudge Sauna, sitä ostin kaksin kappalein. Se tekee ihosta heleän ja tasavärisen ja se on aivan ihana levittää kasvoille, etenkin jos on vilu, sillä se lämpiää kasvoilla. Eikä myöskään kuivata edes minun koppuraihoani.


Nuo Fruit Smoothie (vadelmaa ja mangoa sisältävä virkistävä ja kosteuttava), Strawberry Soufflé (mansikkaa, vanilijaa ja aloe veraa sisältävä, kosteuttava, rauhoittava ja virkistävä) ja Green tea Peel of- naamio ( inkivääriä ja vihreää teetä, syväpuhdistava) olivat minulle entuudestaan tuntemattomia tapauksia, mutta jokaisen olen ehtinyt testaamaan ja jokainen ajoi asiansa. Tuo Fruit Smoothie tuoksuu aivan Hedelmäpommi -jogurtille ! Poimin nuo hieman kiireessä mukaani silkasta kokeilunhalusta (fiksu herkkäihoinen olisi valinnut vain tuttuja ja turvallisia eikä olisi ottanut riskiä.)

Mukaan valikoitui myös toinen ikilempparini, White Chocolate, joka on ainoa, syväpuhdistava vastaavanlainen naamio jota olen kokeillut (ja niitä on monia!) joka ei jätä ihoani kiristäväksi vaan ihanan pehmeäksi mutta myös puhdistetuksi ja raikkaaksi. Tämä on Fudgen lisäksi kylpyhuoneenkaappini vakioasukkaita. Itselleni riittää muuten yhdestä pussista mainiosti 3-4 käyttökertaa.

Kuvaan pääsi mukaan myös suloinen leivoksen muotoinen kukkaro, jota en kyllä tunnustettakoon ostanut samoilta reissuilta, vaan se saapui luokseni torstaina H&M:n paketista. (Paketin sisältö oli kyllä muuten tylsä, musta neuletakki, mustat legginsit ja korvakoruja, joista teen oman postauksen myöhemmin!) En vaan voinut vastustaa tuon epäkäytännöllisen ja ihanan hupsun asian tilaamista.

Tosiaan, tuo korvapanta oli alunperin syy, miksi ostin naamioita, ja että olisin saanut Klubipassiin Seppälässä leiman, piti ostaa jokin euron maksava asia, että 10€ täyttyy ja nappasin tuon hopeanharmaan hiuspannan, se on osoittautunut todella kivaksi, minulla on samanlainen ennestään jo mustana. Tykkään noista venyvistä ja vanuvista kuminauhapannoista, todella monikäyttöisiä ja kivan näköisiä.

Oletteko te testanneet MJ:n naamioita? Mikä on teidän suosikkinne?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Nyt on teidän vuoronne kommentoida, keskustella, antaa palautetta, toivoa, ehdottaa ja kritisoida! Sana on vapaa.