sunnuntai 7. marraskuuta 2010

Elizabeth Arden Hydrating Mask


Ihan mielettömän hyvä kosteusnaamio tämä, ja sen innoittamana tunniste tähtituote jonka alle lisäilen todella hyviksi haveitsemiani tuotteita.

Tämä Ardenin naamio on kaikin puolin loistava kosteusnaamio, tämä lupaa kyllä kiinteyttää ja nuorentaa kasvojen ihoa, siitä en tiedä, mutta kosteustehot on kehumisen arvoiset. Iho on tämän jälkeen pehmeä, joustava ja kosteutetun tuntuinen. 100ml tuubi on riittoisa, olen käyttänyt tätä pari kertaa viikossa Kesäkuusta asti. Tuubi on myös kätevä ja hygieeninen, inhoan naamioiden kaivelua pusseista ja purnukoista.

Tuote tuoksuu hieman omituiselta ja kihelmöi kasvoilla, tässä on jonkinlainen viilennysefekti. Koostumukseltaan tukeva, vaaleanharmaanruskea ja hassunhajuinen mömmö on kuitenkin todella helppo levittää tasaisesti kasvoille ja myös helppo pestä/pyyhkiä niiltä pois. Naamion annetaan vaikuttaa puhdistetuilla kasvoilla 10-15min. Lopputulos on kauniin kuulas ja pehmeä iho oman rutikuivan sijaan.

Nyt vain ihmettelen, että ei kai tämän valmistusta ole lopetettu? Tätä on kyllä nettikaupoissa, mutta pikainen vilkaisu Ardenin sivuille näytti siltä että kyseistä tuotetta ei ole esiteltynä enää.
Voi harminharmi jos tämä on menty lopettamaan, pitääkin haalia näitä varastoon kun näitä vielä näyttää moni nettipulju myyvän.

Mutta tämä on aivan huippuhyvä talvikuivan naaman pelastaja, ei voi kuin kehua !Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Nyt on teidän vuoronne kommentoida, keskustella, antaa palautetta, toivoa, ehdottaa ja kritisoida! Sana on vapaa.