tiistai 9. marraskuuta 2010

Mansikoita, mansikoita !

Nämä kaksi tuotetta ovat ehdottomasti maininnan arvoisia ! Monessa muussakin blogissa hehkutetut, hintalaatusuhteeltaan loistavat tuotteet sopivat nirsolle, herkälle ja kuivalle atoopikonnaamalleni ihanasti. Tuoksu on ihastuttava mansikka kummassakin tökötissä ja iho jää ihanan pehmeäksi, kiristyksestä, jonka monet tuotteet iholleni jättävät, ei ole tietoakaan.

Kasvovedelle plussaa myös alkoholittomuudesta, useiden kasvovesien tapaan tämä ei ole koskaan kirveltänyt kasvoilla inastakaan. Löysin näistä pitkän etsinnän jälkeen parhaat kaverit, kävin juuri ostamassa uudet pullot tyhjentyneiden tilalle. Ja sitä, että ostan samaa tuotetta heti perään uudemman kerran, tapahtuu harvoin. Vain muutamat luottotuotteet (Carmex-huulirasva, Weledan Almond-öljy) saavat osakseen saman kunnian. Ja se näiden hinta, hei alle neljä euroa. Näistä ominaisuuksista maksaisi kevyesti enemmänkin !

Tänään ostin sarjan Tasapainottavan Kosteusvoiteen. Tuoksu siinä on sama suloinen mansikka, sen enempää en siitä vielä tiedä. Mutta odotukset ovat korkealla, olen kuullut siitäkin kehuja!

Onko joku muu ihastunut näihin ? Tai ehkä vihastunut?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Nyt on teidän vuoronne kommentoida, keskustella, antaa palautetta, toivoa, ehdottaa ja kritisoida! Sana on vapaa.