keskiviikko 24. marraskuuta 2010

Pallopaita ja punaiset huulet





Tältä näytin tänään:



Huulissa on Ardenin luottopunani Go Go Red, silmissä hopeanharmaa meikki ja meikkipohja Lily Lolon Porcelain. Valo oli parvekkeella niin huono jo aamusta, että silmämeikistä oli mahdoton saada millään kunnon kuvaa, vaikka minulla on hyvä kamera ( Sony DSC-H2) Ihan pyllystä, koska meikki oli kiva. Ja eilen ostamani We Care Iconin eyelineri pääsi tänään kokeiluun, onpa se näppärä. Todella tarkka ja pysyykin hyvin. Jee, hyvä ostos oli !

Tukkani on krepattu, sen voi juuri ja juuri huomata kuvasta, tykkään ihan hulluna kunnon kreppikasarimöyhöstä!





Hiuksissa on ystävättäreltä saatu suloinen rusettipanta. Tuo pilkkupaita on Hennesiltä, yksi lempparipaidoista. Se on vaan niin söpö paita puhvihihoineen !



Sain myös ne kengät tänään, joista puhuin aiemmin. Ne olivat juuri niin kivat kun ajattelinkin, sopivan korkuiset korotkin tuonne Tampereen liukkaille talvikaduille. Koroista en tahdo luopua vaikka kadut olisi peilijäätä (no joo, ehkä silloin voisin oikeasti jo harkita!)
Kenkien kanssa saapui myös ihan perusmusta perusneuletakki, joka on kiva ja lämmin, sekä perusmustat peruslegginsit.

Olenko jo muuten kertonut, että olen tehnyt liki taiteenlajin hameen käyttämisestä ympärivuotisesti? En omista "kunnon" housuja, ainoastaan parit kevyet haaremihousut ja shortsit. ( Jos ei legginsejä lasketa!) En vaan yksinkertaisesti osaa käyttää housuja enkä viihdy ne päällä. Mutta, kun on tarpeeksi monet sukkahousut/leggarit päällekkäin, saapikkaat/ nilkkurit ja säärystimet sekä pitkähkö takki, niin itse tarkenen helmoilla kovillakin pakkasilla. ( Tarpeeksi kovilla kyllä liikun ulkona vain äärimmäisen pakon edessä!) Ja pipo, mielellään korvaläpällinen, villatumput sekä valtava villakaulahuivi takaavat sen että pysyy lämpimänä myös muualta !

Joskus oikein ärsyttää lähipiirin päivittely että kuinka sä tarkenet mekossa, tottakai minä tarkenen, muuten pistäisin jotain muuta päälleni. Se on nähkääs taitolaji, kerrostamalla ja hyvillä materiaaleilla tarkenee aina ! Ja en minä sitä kaikkein lyhintä lateksiminiä pistä päälleni pakkaseen.


Mikä on teidän tapanne pysyä lämpiminä pakkasella ? Ja silti näyttää itseltänne eikä topatulta pingviiniltä ?

4 kommenttia:

  1. Kuulostaa tutulta, multakaan ei kaapista löydy kunnon housuja ellei lenkkeilypöksyjä lasketa mukaan ja hyvin tarkenin viime talvenakin. Tälle vuodelle hankin pidemmänmallisen A-linjaisen villakangastakin, jonka alle kyllä mahtuu mekon kaveriksi hyvinkin neuletta vaikkakin lopputulos on melko pikkumyymäinen ulkonäkö :D

    Sukkiksia on kovilla pakkasilla aina parit päällekäin ja bongasin kaupasta 70% villaa sisältävät yksilöt, joiden toivon lämmittävän jonkin verran. Hameen alla lämmittää mukavasti myös toppi ja trikoohame (jonka tosin alunperin ostin semilyhyiden tunikoiden alle vilauttelua estämään, mutta lämmittää se mukavasti takalistoa talvella mekkojenkin alla).

    VastaaPoista
  2. Ihanaa, että löytyy kanssasisaria tästä housuvoittoisesta maasta ! :D Mäkin niiiin tahtoisin villasukkahousut/legginsit ja metsästän niitä kuumeisesti, en ole vielä löytänyt sopivia hinnaltaan ja väriltään. Yhyy. Mutta Pikku Myy-look on ihan sikasöpö!

    Kerrospukeutuminen on kyllä parhautta näillä keleillä, itselläni saattaa olla kahdet ohuet sukkikset ja päällä vielä trikoolegginsit, kyllä alkaa tarkenemaan lyhyemmässäkin hameenrievussa.

    Mulla ei muuten ole edes niitä lenkkeilyhousuja, löysät trikoikset haaremihousut riittää hyvin, koska minä vain joogailen ja jumppailen sisällä lämpimässä talvet, kesällä taas samaiset housut toimii lenkkihousuina silloin kun sillepäälle alan :D

    VastaaPoista
  3. Ei hätää, et ole ainoa :D Oon myös onnistunut yhden kaverini käännyttämään lähes täydelliselle mekko/hamelinjalle :D

    Onnistuin myös bongaamaan Ginasta kovimmille pakkasille lämmikkeeksi normeja trikoisia paksummat leggingsit ohuenohuesta collegetyyppisestä kankaasta eli ei onneksi oo tarvinnut tänäkään talvena palella. Meikäläisen 50% "villasukkikset" on Lindexiltä, näin siellä myös yhdet 70% viime vuoden puolella mut niitä oli tietenkin jäljellä vain yksi ja väärä koko.

    VastaaPoista
  4. Tilasin muuten just viimeviikolta H&M:ltä villasekoitelegginsit, pysyy lopputalven kintut lämpiminä ! :>

    Ja nyt on ollut vielä aika leutoja päiviä, niin normit trikooleggaritkin on riittäneet !

    VastaaPoista

Nyt on teidän vuoronne kommentoida, keskustella, antaa palautetta, toivoa, ehdottaa ja kritisoida! Sana on vapaa.