maanantai 15. marraskuuta 2010

Mielettömät ripset !


Oioi, ostin jo jonkin aikaa sitten IsaDoran uutuusripsivärin WigWhamin, näin siitä ensin mainoksen muistaakseni Trendissä ja mainonta puri minuun. Mainoksessa luvattiin "Heavy Lashes" ja "Catwalk -look" ja vaikka mitä. Ajatus ripsiväristä, joka tekee "raskaat" ripset, eli lisää niiden massaa kuitenkin ilman takkuja, kuulosti villeimmän uneni toteutumiselta. Olen näyttäviä ripsiä rakastava tyttö, mutta tänä päivänä aivan liian laiska liimailemaan irtoripsiä päivästä toiseen silmiini niinkuin ennen jaksoin. ( Yksinkertaisesti olen vähän laiskempi kärsimään enää kauneuteni eteen. :D )

WigWhamia levitetään ripsiin pyörittelemällä kookasta harjaa ylös- ja ulospäin ja se järjestelee ripset kolmiomaiseen muotoon. (Wigwam= eräänlainen intiaanimaja) Eli klimppeihin olematta klimppisen näköinen. Värimassa on todella tuhtia ja harja valtava lamppuharja, harjan koko säikäytti minut aluksi. Mutta yllättävän näppärä sillä on massaa levittää kuitenkin ja kun oikean tekniikan tajuaa, saa ripsistä oikeasti aika megalomaaniset. Mutta kuitenkin siistit. Tämän ei vaan parane antaa kuivua välissä kerrostaessa, kun massa kerran on kuivahtanut ripsiin ja siihen päälle alkaa levittämään uutta kerrosta, on hämähäkinkoivet taatut. Tä
mä on onneksi suunniteltukin kerrostamiseen, joten massa ei kuivu kauhean nopeaan.Minä vallan rakastuin tähän, tämä on kaikenlisäksi täysin hajuton.
En ole koskaan pystynyt käsittämään, miksi ripsiväreihinkin pitää tunkea hajusteita.
(Siis oikeasti hajusteita, en tässä tarkoita tuoksuja, jotka väkisin tulevat esiin ripsivärin ainesosista. Harvoin nekään kyllä ovat miellyttäviä !)
Ja väri pysyy ripsissä aamusta iltaan muruakaan varistamatta.

Omat ripseni ovat valmiiksi pitkät ja tuuheat ja tällä saan niistäsuorastaan mahtipontiset !
Tämä ei ole tarkkaa erottelua ja pelkkää lisäpituutta kaipaavan ykkösvalinta, mutta jos tahtoo hurjaa tuuheutta ja näyttävyyttä, suosittelen ehdottomasti tutustumaan. En tiedä miten tämä pitää taivutuksia, kun omat ripseni taivutan todella harvoin sillä ne kaareutuvat tarpeeksi luonnostaan, olen siitä ominaisuudesta kyllä todella kiitollinen. Mutta jotenkin kuvittelisin, että näin tuhti tavara kyllä pitäisi ne hyvin.

Tämä syrjäytti entiset suosikkini, Maybellinen Lash Stiletton ja Colossalin kyllä kuusi-nolla. Tämä on ensimmäinen IsaDoran ripsivärini koskaan, mutta jos laatu on tämä, haluan ehdottomasti testata muitakin merkin ripsareita !Ainoastaan tämän putelin koko ihmetyttää, paksua vahvapigmenttistä massaa on siinä kokonaiset 11ml, tämähän riittää maailman tappiin asti vaikka kuinka päivittäin sitä silmiinsä kerrostaa. Itse olen ainakin niin huono heittämään mitään "käyttökelpoista" roskiin, joten jäin mietiskelemään hygieniapuolta. Jos suositus on 3-4 kk ja sen jälkeen pöpöriskit alkaa kasvamaan ja tämä riittää tällaisen suurkuluttajankin käytössä varmasti yli sen. Putkilossa itsessään on merkintä kuuden kuukauden säilymisestä avaamisen jälkeen, mutta vaikka itse tuote pysyykin hyvänä on tuollainen nestemäinen pohja oiva kasvualusta kaikenmaailman pasilleille. Yhhyh.

INCI löytyy täältä jos jotakuta se mietityttää.

Voi vitsit, minä jaksaisin hehkuttaa tätä vaikka maailman tappiin, mutta onko joku muukin ihastunut tähän ?5 kommenttia:

 1. Mä en oo ikinä saanut mitään ongelmaa, vaikka käytän hyvin vanhojakin ripsareita. Mustat ripsarit mulla menee sen 3kk-puoli vuotta, mutta shokkiväriripsarit sun muut on avattu pari vuotta sitten, ja vieläkin pelaavat. Ainakin Lancômen ja Make Up Storen. En kyllä heittäisi pois ripsaria ihan vaan siksi, että yleisesti käsketään vaihtamaan 3 kk:n välein. Ja kun en ripsaria joka päivä käytä, eihän sinne niitä pöpöjäkään mene niin paljoa, vaikka se onkin hyvä kasvualusta pöpöille, kuten itse sanoit.

  VastaaPoista
 2. Kyllä minäkin olen monesti käyttänyt yli suositusaikojen, mutta viimeaikoina on alkaneet nuo pöpöjutut askarruttamaan. Olen lukenut niistä sellaisia kauhutarinoita ja tutkimuksia, että hirvittää :D

  Mutta, kyllähän sen luulisi itse sitten huomaavan, että ripsari on "pilalla". Kai sen viimeistään siitä sitten ihan näppituntumalta huomaa, että jos se alkaa haiskahtamaan erilaiselta tai aiheuttaa esim. ärsytystä.

  Minulla on muuten itselläni Make Up Storen pinkki ripsari, ja kun viimeksi sitä tarkastelin, näytti se olevan kunnossa. (Oletko muuten huomannut omalla kohdallasi, että kyseisen merkin erikoisemman väriset ripsivärit on jotenkin tuskallisen hankala poistaa ripsistä? )
  Se on jo pari-kolme vuotta vanha puteli, mutta senverran myös harvaksiin olen sitä käytellytkin että on varmasti osasyy miksi näyttää ainakin vielä olevan ok. Taas ripsiväri, jota sutii naamaansa päivittäin, kerää toki jatkuvasti enemmän kuonaa itseensä ja pöpööntyy nopeammin. Ja on enemmän tekemisissä ilman kanssa, joten kuivuukin nopeammin !

  VastaaPoista
 3. Käytän joskus vanhempiakin ripsareita mutta jos tuoksu/koostumus muuttuu, lentää heti roskiin. Tämä vaikuttaa kivalta mutta tuskin toimii meikäläisen piikkisuorissa, hennoissa mutta pitkissä ripsissä :)

  En muuten saanut blogiasi lisättyä blogilistaani, ainakaan niin että jotain päivityksiäkin näyttäisi, sanoi näin: "Tämän URL-osoitteen syötettä ei voitu tunnistaa. Blogitekstejä ja päivitysaikaa ei näytetä." Höh.

  VastaaPoista
 4. Ja sitten heti onnistuinkin ;)

  VastaaPoista
 5. Oijee, mahtavaa ! Mielettömän kiva tällaisen amatöörin päästä noin suositun ja todella hyvän bloggarin listalle ! ♥

  VastaaPoista

Nyt on teidän vuoronne kommentoida, keskustella, antaa palautetta, toivoa, ehdottaa ja kritisoida! Sana on vapaa.