lauantai 6. marraskuuta 2010

AloitusTästä tämä nyt alkaa, vihdoinkin. Tämän blogin aloittaminen on ollut ikuisuusprojekti, aina on tullut jotain tielle. Mutta nyt elämänvaiheeni on otollinen bloggailuun !

Minä rakastan kauniita vaatteita, hyviä kirjoja, hajuvesiä, sisustamista, tatuointeja, kosmetiikkaa ja eritoten kenkiä. Rakastan kauniita asioita noin yleensäkkin. Tahdon jakaa kanssanne palasen itsestäni ja elämästäni.On varmasti viisasta kertoa kuitenkin vielä jotain itsestäni ja ajatuksistani:

Olen hakenut tyyliäni ääripäiden kautta jo ala-asteikäisestä (mm. porkkanamalliset nahkahousut, nahkapusakka, mokkanahkaiset korkeat buutsit ja järjetön määrä kirkuvan violettia luomiväriä, tietenkin kulmakarvoihin asti. Ja olin silloin oikeasti 11-12 -vuotias) ja myöhemmin on ebm-gootteiltu ja hippeilty, on ollut kaljua päätä, naama lävistyksiä täynnä , rastaa ja irokeesiä kaikissa sateenkaaren väreissä.

Hullujen vuosien jälkeen elän jonkinlaista suvantokautta elämässäni, ja nyt tuntui sopivalta hetkeltä aloittaa kirjoittamaan tätä. Tämä blogi ei tule orjallisesti pyörimään täysin tietyn teeman ympärillä, vaan luultavasti rönsyilee suuntaan jos toiseenkin, mutta silti haluan säilyttää jonkinmoisen punaisen langan rakastamieni asioiden ympärillä.

Edelleenkään en usko täysin löytäneeni tyylikysymyksissä sitä omaa kultaista keskitietäni, vaikka tarve ylilyönteihin on jo ohitettu aikoja sitten. Joten, haluan myös hyvin itsekkäistä syistä alkaa kirjoittamaan tätä, sillä itseni etsintä on vielä vaiheessa ja koska kirjoittaminen on minulle hyvin luontainen tapa ilmaista itseäni, uskon tästä olevan minu

lle hyötyä tässä savotassa, jossa yritän hahmottaa itseäni. Haluan pyrkiä olemaan rehellinen, en tahtoisi sortua kirjoittamaan ”ihanneminänäni”, sellaisena jollaisena haluan ihmisten minut näkevän. Tietenkin tulee vastaan rajoja, sillä haluan pysyä (ainakin toistaiseksi) anonyymina.

Mutta tästä voi tulla ihanaa, minulla on niin paljon postausideoita mielessäni, että pää halkeaa !

With love, Scarlett


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Nyt on teidän vuoronne kommentoida, keskustella, antaa palautetta, toivoa, ehdottaa ja kritisoida! Sana on vapaa.