tiistai 15. helmikuuta 2011

Tik tak tik takTuo on se lahja, josta eilen puhuin. Ehkä maailman siistein seinäkello. On vaan parasta, että on olemassa ystävä, joka tuntee oman maun niin täydellisesti. Nuo kellon raamit ja ristitikkaukset on keinonahkaa ja tuo kellotaulun kartta tekee tästä erikoisen, vaaleanpunainen tekonahka ja vanha kartta luovat yhdessä mainion kontrastin.

Hyi kuinka ulkona on kylmä, miten selviäisin tästä ilman omaa saunaa ? Tulin meinaan juuri saunasta. On vaan niin ihanaa lämmittää sauna silloinkun haluaa ja löhötä löylyissä, kun ulkona paukkuu hirveä pakkanen.

Mutta, huomiseen, menen pesemään kasvonaamion pois ja sitten alan harkitsemaan pikkuhiljaa nukkumaanmenoa, huomenna on hyvin aikainen herätys ja edessä heti aamusta reipas aamukävely määränpäähääni ydinkeskustaan. Ei tästä ole oikeasti matkaa kuin 1, 5 km mutta aamutuimaan ja kireällä pakkasella sen soisi olevan lyhyempikin.

2 kommenttia:

  1. Ihana kello. :)
    Olis kyllä mukava päästä saunaan, itellä ollut "pakkolomaa" siitä mutta eiköhän tällä viikolla pääse jo piipahtaa kun kipsin saa pois. ;) Oma sauna olisi vain kiva, joudun -tai pikemminkin saan- aina käydä muiden luona. :)

    VastaaPoista
  2. Pääasia, että lähipiirissä on sauna jota voi lainata ! Entinen asuntoni oli saunaton, ja silloin kävimme harva se viikonloppu saunomassa appiukolla. :D

    VastaaPoista

Nyt on teidän vuoronne kommentoida, keskustella, antaa palautetta, toivoa, ehdottaa ja kritisoida! Sana on vapaa.