keskiviikko 23. helmikuuta 2011

Leikkaa tukkas ja mee kunnon töihin!

Riehuin tänään hieman hiussaksien kanssa, klipsin toisen puolen hieman lyhyemmäksi ja jätin toisen pidemmäksi. Myös suunnitelma Punaiset Hiukset alkaa muotoutumaan pikkuhiljaa.

Vitsi, katsokaa nyt tuossa viimeisessä kuvassa näkyviä tatuointeja, elävä esimerkki siitä, ettei kannata ottaa kuvia naiivina 16 -vuotiaana. Tuo vasemmanpuoleinen kuva on tuollainen enkelipyhimys, jatkuu tuosta vielä reilusti alaspäin. Eli nuoret, kuunnelkaa tädin neuvoa, harkitkaa oikeasti, se saattaa harmittaa myöhemmin. Itselläni on suunnitteilla iso, koko rintakehän kokoinen peitekuva. Kun vaan saisi sen joskus koottua valmiiksi kokonaisuudeksi, sen voin paljastaa, että siihen tulee paljon ja värikkäitä, meksikolaistyylisiä kukkia ja kaikkea muuta hienoa. Ja se tulee myös maksamaan, eli ne rahat pitäisi myös koota kasaan. Onneksi minulla on vähän suhteita, niin voin päästä hieman halvemmalla. Sitä kyllä osaa arvostaa.

Onko muuten vähän ihanaa, kun pimeä tulee vasta klo 18 jälkeen ? Vastahan alkoi pimenemään jo neljän jälkeen! Kohta se on klo 19, sitten 20 ja ei ole oikeasti kauaa kun se ei tule kunnolla ollenkaan! Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Nyt on teidän vuoronne kommentoida, keskustella, antaa palautetta, toivoa, ehdottaa ja kritisoida! Sana on vapaa.