keskiviikko 2. helmikuuta 2011

Hey hey hey Mr. Postman !

Tänään toi postinkantaja minulle kaksi mieluisaa yllätystä:Söpöt Everyday Mineralsin samplet, joita en osannut odottaa näin pian. Tilasin nämä 27.pvä viimekuuta, viimeviikolla ja tänään ne kolahtivat postiluukusta. Ei voi ainaakaan syyttää turhasta hidastelusta, kun neljässä arkipäivässä mukaanlukien tilauspäivä nämä jo saapuvat USA:sta. Jenkkipaketteja saa kuitenkin odotella yleensä toista viikkoa.

Olen ehtinyt kokeilemaan kahta pohjalaatua, Intensiveä ja Original Glo'ta ja vielä olisi kaksi laatua kokeilematta. Vaalein Fair -sävy sopii kuin valettu omaan väritykseeni, mutta testailut jatkuvat, raportoin tarkemmin kun olen käynyt jokaisen läpi. Mutta olen todella positiivisesti vaikuttunut kaikin puolin!Sain tänään myös Ecotoolsin viiden siveltimen setin pussukoineen, ja nämä ovat ensitestauksen perusteella ainakin kaikkien kehujensa väärtit. Tämä pussi sisältää poskipunasiveltimen, peitevärisiveltimen, luomivärisudin, ripsi/kulmakamman ja rajaussiveltimen, ja joka ainoa sutikka on todella laadukkaan ja tukevan tuntuinen kädessä. Näiden kahvat ovat kestävää bambua ja harjakset ihanan pehmeää taklonia. Säilytyspussukka taas on valmistettu 55% hampusta ja 45% puuvillasta. Siveltimien metalliosat ovat kierrätettyä alumiinia ja Ecotools vaalii muutenkin kestäviä ja vihreitä arvoja, mikä on aina suurta plussaa.

Laadukkaiden meikkivälineiden merkitystä ei voi tarpeeksi korostaa, niin meikkausjäljen, käyttömukavuuden kuin omien rahojen sekä ympäristön säästöä ajatellen. Sekä rahaa että luontoa säästyy, kun ei tarvitse vuosittain ostaa uusia siveltimiä sillä hyvälaatuiset siveltimet kestävät oikein huollettuina vuosikausia hyvinä. Ja hermoja säästyy, kun meikkaaminen helpottuu huomattavasti :>

3 kommenttia:

  1. Minkä hintanen toi sivellinsetti oli? :) Yllättävän nopeasti kyllä tuli noi :o

    VastaaPoista
  2. Se oli Ellokselta tilatessa muistaakseni 24,95€. Ei lainkaan paha hinta laadukkaista siveltimistä. Femman per sivellin! :>

    VastaaPoista
  3. Niin ja tuli todellakin yllättävän nopeaan nuo pohjat, olin valmistautunut että saan ne joskus Helmikuun puolessa välissä!

    VastaaPoista

Nyt on teidän vuoronne kommentoida, keskustella, antaa palautetta, toivoa, ehdottaa ja kritisoida! Sana on vapaa.