keskiviikko 16. helmikuuta 2011

80'S


Tänään oli aika kasari-inspiroitunut päivä. Suuri puhvihihainen, leopardikuovioinen neuletakki ja räikeän fuksia huulipuna. Harminharmi, kun kuvista tuli noin huonolaatuisia, säädöt oli jäänyt kamerasta väärin ja räpsin vain nopsaan hyisellä parvekkeella kuvat ja pakenin sisälle lämpimään ja kuvia koneelle ladatessani totesin ikäväkseni että laatu on huono ja pimeä oli jo ehtinyt tulla, joten en voinut ottaa uusia. :<

Huhhuh, olen siivonnut kun pieni eläin koko päivän koska huomenna äitini ja muorini tulevat kahvittelemaan ja pienesti juhlistamaan synttäreitäni, jotka ovat kyllä vasta maanantaina. Vielä olisi aikalailla tekemistä, on tässä kiireiden ja selkävaivojen vuoksi päässyt asunto hieman repsahtamaan. Tämä selkä on kyllä mahdoton, se osaa olla suoraan sanotuna saatanan kipeä. Sitä on tutkittu ja tutkittu, ja tämänhetkinen diagnoosi on se, että koska minulla on todella väljät nivelet, niin kaularanka on kroonisesti jäykkä ja vetää alaselänkin väärään asentoon. Mutta se sairaskertomuksestani. :D

Huomenna täytyy käydä hieman rasva- ja naamiostoksilla, kaikista purkeista alkaa pohja paistamaan. Minulla  ei ole ollut pienen finannssikriisin ansiosta viikkoon kosteusnaamiota eikä puhdistusnaamiota, hirveää. Eikä kunnollista yövoidetta, olen läiminyt yöksi naamaani Nivea Cremeä. Olen niin tottunut käyttämään naamioita säännöllisesti ja on ollut ihan outoa, kun ei ole voinut pitää niitä omia pieniä hemmotteluhetkiä.
Ystävättäreni hypetti Freemanin suklaa-mansikkanaamiota ja myös Ostolakko -blogin Virve kehui sitä, joten pakko se on saada. Olen käyttänyt pitkään puhdistavana naamiona Montagne Jeunessin White Chocolate -pussinaamiota mutta pussista saa noin kolmeen käyttökertaan, kun taas tuollaisesta isosta tuubista kymmenekertaisesti käyttökertoja.

Jos joku muuten tietää kohtuuhintaisen ja hyvän kosteusnaamion, niin saa huikata! Viimeksi käytin Herbinan MarjaSpa -naamiota joka on kyllä ihana, mutta olisi kiva kokeilla jotain uutta!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Nyt on teidän vuoronne kommentoida, keskustella, antaa palautetta, toivoa, ehdottaa ja kritisoida! Sana on vapaa.