tiistai 1. helmikuuta 2011

Ehkä maailman parhaat huulimeikit.


Noniin, tottakai minun oli käytävä vielä täydentämässä Natural Code -punavalikoimaani, ihkaensimmäinen, viimeviikolla ostamani NC-puna 15 Vintage red sai kavereikseen sävyt 4 Satin Coral ja 8 Sweet Pink.

Vaiheilin todella kauan NC:n ständillä testaillen eri sävyjä, ja kun hakusessa oli neutraali puna tai kaksi, päädyin lopulta näihin kahteen. Ja en taaskaan joutunut pettymään, kaikki hypetys näiden kohdalla on todella ansaittua. Ja vielä iloisemmaksi minut tekee se, että nämä tosiaan maksavat tällähetkellä Sokoksella vain 4,90€. Se on todella pieni hinta näin laadukkaasta huulipunasta. Tämänlaisesta laadusta maksaisin reilusti enemmänkin.

Nämä tuntuvat huulilla uskomattoman kevyiltä ja kosteuttavilta, ja silti puna on hyvin kestävää. Tuosta oikeanpuoleisesta yläkuvasta alla olevassa kuvasarjassa näkee kyllä sen, että Satin Coralin kanssa pitää olla tarkka, että huulet eivät ole yhtään kuivat kun sen levittää, sillä se korostaa kuivuutta aika räikeästi. (Siis tietenkään mikään puna ei näytä hyvältä kuivilla huulilla, mutta tämän kanssa saa olla erityisen tarkka!)Ylhäällä pikaisesti kyhätty testauskuvasarja punista  ja viimeisenä swatchi kämmenselälläni. Tuota Vintage Rediä olenkin jo ehtinyt kehumaan, mutta se on vaan niin kaunis punainen. Sopii kauniisti kalpeaa ihoani vasten. Satin Coral on taas mielettömän söpö koralliin taittuva nudepuna ja Sweet Pink suloinen, kylmä vaaleanpunainen, joka ei kuitenkan tuo mieleen Johanna Tukiaista tai ole mitenkään teinimäinen. Hienot muuten nuo kolme lävistysarpea alahuulessani :P


Parvekkeeltani avautuva näkymä on muuten jo vähän keväinen!

Sitten, sorruin ostamaan vielä uuden huulikiillon sillä perusteella, että en omista tämänväristä kiiltoa ollenkaan vaan lähinnä persikkaisia, korallisia ja hyvin läpikuultavia kiiltoja. Tämä on Natural Code kiilto numero 4 Frosty Berry.  Ja oi, kuinka kaunis tämä onkaan huulilla:


 Tuo pieni kimalle tekee tästä todella kauniin, ja sävyä on juuri sopivasti. Liika pigmenttisyys huulikiillossa tekee siitä haastavamman levittää siististi mutta tämän kanssa ei ole sitä ongelmaa, vaikka onkin näkyvästi värillinen kiilto. Huulikiilto on hyvä tuote kiireisille aamuille, tai niille kun ei vain jaksa/halua punata huuliaan kunnolla. Kiilto tekee ilmeestä kuitenkin huolitellun ja sen lisääminen päivänmittaa on vähemmän työlästä ja tarkkaa, kuin varsinaisen punan. Ja näiden NC- kiiltojen koostumus on todella hyvä, pysyvyys kohdillaan ja rakastan näiden aplikaattoria. Yksinkertaisesti loistavia huulikiiltoja. Turhaan ei ole näitäkään maasta taivaisiin kehuttu.

Suosikkikiiltoni on jo hetken ollut NC:n kiilto nro 3 Soft Papaya sävyn helppouden ja kaikkiin lookeihin sopivuuden ansiosta.

Tämä Frosty Berry on hyvä sellaisille välimuotopäiville, joita ainakin itselläni on usein, kun huulipuna tuntuu olevan liikaa mutta neutraali kiilto liian vähän. Vitsit kuinka odotan että pääsen ilmojen lämmetessä yhdistämään tämän kiillon liehuviin helmoihin ja kukkaprintteihin.

Huulimeikkinarkomaani mikä huulimeikkinarkomaani, ei tästä pääse yli eikä ympäri.

Onko täällä muita, jotka tarvitsisvat mahdollisesti katkaisuhoitoa jonkin kosmetiikka-addiktion takia?

Muita Natural Coden huulimeikkeihin hullaantuneita? Mitkä ovat teidän suosikkinne ?

2 kommenttia:

Nyt on teidän vuoronne kommentoida, keskustella, antaa palautetta, toivoa, ehdottaa ja kritisoida! Sana on vapaa.