tiistai 22. helmikuuta 2011

Hey ho lets go!


Tuollaisilla karkkikynsillä vietin eilen syntymäpäivääni. Vasemmalta oikealle: Models Own Lemon Meringue, China Glazen Sugar High, Models Ownin Pray, Jade Stone ja Lilac Dream. Melko somat! Kunpa saisin taas
kynnet kasvamaan pidemmiksi, jouduin tuossa joulun tienoilla lyhentämään kynteni. Ne vaan alkoivat hapertumaan, vaikka yleensä ovat olleet aina suhteellisen vahvat. Mutta epäilen syyksi ihan puhtaasti puutostilaa, joten nyt olen korjannut kehoni vitamiinitasapainoa ahkerasti sekä sivellyt kaksi kertaa päivissä kynsinauhoille ja kynnen kärjen alle Dependin Myrttiöljyä. Ja tunnollisen, sisäisen ja ulkoisen, hoitamisen tulokset alkavat jo näkymään joustavampina kynsinä. .

En ole viikkotolkkuihin suoristanut täysin hiuksiani, kihartanut vain ja kääntänyt raudalla laineita, ja yllätyin tosissani suoristettuani hiukset kuinka pitkäksi ne ovat jo kasvaneet! Loistavaa, kasvamisen kyllä huomaa aina vasta kun hiukset ovat suorat ja omani eivät ole ellei niitä vartavasten suorista. Nyt olen alkanut himoitsemaan punaista tukkaa pitkästä aikaa, ajattelin kerrankin olla kaukaa viisas ja sulatella tätä loppuviikon, ettei vaan tule tehtyä mitään äkkinäistä. Tätä täytyy siis suunnitella, mutta rakastan punaisia hiuksia itselläni ja muilla.

Jotain tämän suuntaista väriä olen ajatellut:


Mutta, syntymäpäivät menikin sitten aika merkillisissä merkeissä, sain aivotärähdyksen. Pengoin liinavaatekaappia aikeissa vaihtaa lakanat ja olin jättänyt kaapin yllä olevan kaapin oven auki ja tietenkin kumautin pääni siihen melkoisella voimalla. Loppupäivä meni levossa ja kipeänä ja heikkona ja samoin on mennyt tämä päivä, nyt vasta aikaa tuntumaan voimakkaammalta. Koko päivän on tuntunut siltä, että luusto on antanut periksi. Yksinkertaisesti olen ollut aivan voimaton ja rättiväsynyt, mutta se kuulemma kuuluu kuvaan. Olen kyllä onneton sählä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Nyt on teidän vuoronne kommentoida, keskustella, antaa palautetta, toivoa, ehdottaa ja kritisoida! Sana on vapaa.