lauantai 5. helmikuuta 2011

Kuulek sää, mullon uus pipa pääs !


Ja tää on saras viireskymmenes postaus! Määhä voisihin ruveta kiriottaa tät tampereeks! Tää o hyvä murre, kattokaas tää o mu kotimurre!

No ei nyt vaineskaan, vaikka oma murre on aina oma murre, niin täytyy tämän olla vaikeuksitta ymmärrettävissä muillekkin kuin täkäläisille. Mutta sain tänään niin hienon pipan! (Sanasta "pipa" en luovu, se on kivempi kuin "pipo"!)

Olen myös aivan hullaantunut EDM:n Intensive -pohjaan, joka on kyllä tarkoitettu rasvaiselle iholle, mutta ei toistaiseksi ainakaan ole tuntunut kuivattavalta. Tämä on ekstra-peittävä ja vain pari ohutta kerrosta riittää kuvissa näkyvään lopputulokseen. Pinta ei ole niin matta kuin Matte -pohjassa eikä kuitenkaan niin hohtava kuin Original Glo'ssa. Tämä on tällähetkellä kivunnut neljästä pohjalaadusta suosikikseni, mutta tutkinnat jatkuvat vielä, ennenkuin sitten tilaan haluamani pohjan täysikokoisena purkkina. Kaikista vaalein Fair -sävy on minulle kuitenkin paras, vaikka Fair Neutral ja Fairly Light Neutral ovat hyvin lähellä, ovat ne silti inasen liian tummia.

Vaadin meikkipohjaltani hyvää peittävyyttä, sillä punapohjainen, vaalea naamani punoittaa todella, todella helposti ja railakkaasti. Vaikka epäpuhtauksia on vain satunnaisesti, on kasvojeni iho väriltään hyvin epätasainen. Ja tuo couperosa -taipumus vaan lisää riemunkirjavuutta, joka ei ole kaunista.Mutta tuo pipa on ihan mielettömän ihana ja pehmoinen. Voisin kirjoittaa ylistyslaulun kaikista ihanista päähineistä, jotka pelastavat kerta toisensa jälkeen noina kirottuina Huonoina Hiuspäivinä. Ja söpö pipa on sekä lämmittävä että hauskan näköinen. Itse yhdistän usein löysän neulepipan, mekon, korkokengät ja punaisen huulipunan. Se on aina toimiva, eikä koskaan tylsä.

Omistan aikamoisen läjän pipoja, mutta juuri nyt valkoinen ja harmaa tuntuvat parhailta ja pukevimmilta väreiltä. Mallin pitää olla väljä, näytän aivan karmealta munapäältä sellaisissa sukkapipoissa. Voin joskus ottaa kuvan jos  ette usko. :D Ja tupsu saa olla, mutta sen pitää olla iso eikä se saa roikkua narun päässä.
Jostain syystä minulla on kuitenkin suurin osa pipoista tupsuttomia. Kovia pakkasia varten minulla on korvaläpällisiä pipoja, ne ovat aivan ihania. Kesällä taas suojaan toisinaan pääni auringolta ohuella, virkatulla myssyllä. Siis sellaisella hyvin väljällä, ei sellaisella, joita myydään torikojuissa ja joissa on antenni:
Kaikella kunnioituksella tietenkin niitä ihmisiä kohtaan jotka tuollaisia käyttävät ja tekevät, mutta omassa päässäni en osaisi tuollaista kuvitella pitäväni. Ja kyllähän tuollaisen tekemiseen saa nähdä hieman vaivaakin. 
Eli en vihaa antennipipoja enkä niiden käyttäjiä, en vaan itse ymmärrä näitä!
Mutta minä jatkan nyt rentouttavan lauantai-illan viettoa. Menen kohta saunaan ja saunan jälkeen teen perusteellisen kasvohoidon sekä otan rommipaukun. Saimme isältäni tuliaisiksi rommia Dominikaanisesta Tasavallasta, joten on parasta olla hyvää kun on niin autenttista. No, rommi on yleensä aina hyvää!

Ihanaa viikonlopun jatkoa kaikille, puss och kram <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Nyt on teidän vuoronne kommentoida, keskustella, antaa palautetta, toivoa, ehdottaa ja kritisoida! Sana on vapaa.