maanantai 16. toukokuuta 2011

MarjaSpa -friikin paluu.

Olen aivan hullaantunut Herbinan MarjaSpa -linjaan ja marjaperhe lisääntyi taannoin taas kahdella yksilöllä:




Herbina MarjaSpa Fresh -mustaherukkanektaripuhdistusgeelin ostin kaksoispuhdistuksen kakkosvaiheeksi MarjaSpa -emulsion rinnalle ja tämä on toiminut vallan hyvin. Vaikka tuote onkin tarkoitettu rasvoittuvalle- ja sekaiholle ei tämä ole kuivattanut herkkää nahkaani ollenkaan. Tämä tuoksuu miellyttävän kirpakalle ja vaahtoaa mukavasti ja jättää ihon todella raikkaan tuntuiseksi. Tuote lupaa tasapainottaa talineritystä ja kirkastaa ihoa vesikrassiuutteen avulla ja virkistävän sekä suojaavan mustaherukkanektarin voimalla. Herbina on vaan hinta-laatusuhteeltaan niin mainio! Uskoisin, että tämä on hyvä myös rasvaisen ihon puhdistukseen, mutta toimii myös kuivalla iholla. Suurin osa puhdistusgeeleistä on kuivattavia ja liian voimakkaita iholleni ja koska kuitenkin tykkään puhdistaa ihon vielä geelillä meikinpoiston jälkeen on tämänlainen tuote painonsa arvoinen kultaa!



Herkän ihoni vuoksi todella harva deodorantti sopii kainaloilleni. Tai oikeastaan korjaan, että todella harva sellainen deodorantti, joka myös pitää. Olen käyttänyt vuosikaudet Nivean Pearl Beauty -deodoranttia ja toisinaan ostanut välissä Nivean Angel Star -dödöä. Ne kaksi ovat olleet tähän mennessä markettidödöistä ainoat, jotka ovat niin pitäneet hyvin koko päivän ja olleet hellävaraisia kainaloilleni. Olen testannut kymmeniä deoja elämäni aikana ja suurin osa on aiheuttanut mieletöntä kutinaa, poltetta ja kirvelyä kainaloissa. Päätin kuitenkin taannoin ottaa riskin ja sokeasti luottaa Herbinaan vain siksi, että kasvo- ja hiustuotteet ovat merkiltä olleet esimerkillisen hyviä niin hinnalta kuin laadulta. Ja tämä on kuin onkin hyvä, kertaakaan ei olet pettänyt lämpiminäkään päivinä lenkkeillessä eikä ole ärsyttänyt ihoa sitten yhtään. Muistan joskus aikaa sitten ostaneeni tarjouksesta jonkin Herbinan roll-onin ja jouduin diskaamaan sen, sillä se ei pitänyt ollenkaan. Mutta merkki on vuosien saatossa uudistunut varmaan monesti enkä ole nähnyt aikaisempaa hutideodoranttiani myytävänkään enää aikoihin.

Tässä MarjaSpa -deossa on vain yksi miinus, nimittäin oudon äklö tuoksu joka alkaa pidemmän päälle tökkimään. Tuoksu ei lehahtele laittamisen jälkeen kainaloista kun ihan vienosti, mutta silti en vaan oikein pidä tuoksusta. Ei se ole varsinaisesti paha tuoksu, mutta aika tympeä pidemmän päälle. Harmi sinällään, odotin tältä samanlaista herkullista mansikantuoksua kuin muilta linjan tuotteilta. Tuskin ostan uudestaan, mutta kyllä tämän loppuun käyttää.

Ai että, Herbinalta on tullut myös ihanan näköisiä, biohajoavia ruusutuotteita ja juuri alkukuusta pyörittelin kaupassa Biohajoavaa Ruusuvettä ja inciä tutkiessani yllätyin iloisesti, sillä se näyttää tältä, ruusuvesi on heti toisena listalla: Aqua, Rosa Damascena (Rose) Flower Water, Glycerin, Allantoin, PEG-40 Hydrogenated Castor Oil, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, Parfum, Linalool, Limonene, Citric Acid.






Tätä aion ostaa seuraavaksi, kun olen saanut käytettyä muita kasvovesiä loppuun. Ruusuveden rinnalla on myös Biohajoava Kasvosaippua, joka on ostoslistallani myös.  Siitä on aikaa, kun olen viimeksi puhdistukseen käyttänyt kasvosaippuaa ja tämä vaikuttaa vaan niin ihanalta. Kumpikin tuote on muuten Ecocert -setrifioitu. Jopa saippuan pakkaus on suloinen, katsokaa vaikka:


Kaksi viimeistä kuvaa lainattu Herbinan sivuilta.


Oletteko te tutustuneet näihin Ruusu -tuotteisiin?

4 kommenttia:

  1. Tuo Ruusuvesi kuulostaa ihanalta! Täytyykin käydä ostamassa heti kun edellinen kasvovesi lähenee loppuaan. :)

    VastaaPoista
  2. Oijoi Ruusuvesi kuulostaa liian houkuttelevalta!

    Oma MarjaSpa-kasvovesi loppui jo aikapäivää sitten, ja kohta tuo yksi toinenkin kotikäytössä oleva vetelee viimeisiä.

    Pakko ehkä ostaa testattavaksi. Marjaspaaa <3.

    VastaaPoista
  3. Tosi kiva blogi sulla (-: Selasin useamman postauksen ja tosi hyviä kuvia (: Jään seuraileen et jos vaikka jäisin ihan lukijaks ;)
    käyhän myös kattoo mun blogi:

    http://hennanunelma.blogspot.com/

    VastaaPoista
  4. Leben:

    Niinpä, mielettömän kiva kun alta viiteen euroonkin saa kaikkia tuollaisia ihanuuksia!

    Panda:

    MarjaSpa 4eva <3 Se vaan on ihan superi sarja!

    Hennna:

    Kiitos, kiva jos tykkäät! Käynpä heti vilkaisemassa blogisi! :)

    VastaaPoista

Nyt on teidän vuoronne kommentoida, keskustella, antaa palautetta, toivoa, ehdottaa ja kritisoida! Sana on vapaa.