torstai 19. toukokuuta 2011

Uutta kotiinKatsokaa nyt kuinka hienon löydön tei Bonukselta taas, viidellä eurolla ihan superi lamppu. Olin pitkään haeskellut kivaa ja sisustuksellista pöytävaloa lukuvaloksi iltaselle ja tämä ilmaantui eteeni kirpputorilla ja vielä hyvään hintaan. Edellinen lukuvalo teki tenän jo aikaa sitten, se oli sellainen Ikean kolmen euron lamppu, jonka sai ruuvattua esim hyllyn reunaan kiinni. Yhtenä päivänä sitten kissa repi sen alas, vekotin putosi lattialle eikä sen jälkeen enää toiminut vaikka ostettiin siihen uusi lamppukin.

Näitä olisi ollut siinä pöydässä kaksi ja nyt hieman jälkiviisaana harmittaa, etten nuukuuksissani ostanut toistakin. Mutta tämä on oiva lukuvalo sängyn vieressä, valoa tulee juuri sopivasti mutta kuitenkin sen verran, ettei silmät väsy. Olen muuten niin kauan kun olen vain osannut lukea, jostakin 6-vuotiaasta, lukenut aina ennen nukkumaanmenoa, en saa ilman unta!

Toinen hauska hankinta tai oikeastaan lahja, on OBH Nordican pinkki tehosekoitin jonka sain äidiltäni hänen todettuaan, ettei ole käyttänyt sitä kuin kerran ja laite vain pölyttyi nurkassa. Ja voi, tämä on niiin söpön näköinen ja lisäksi myös todella hyvä. Olen tehnyt tällä tähän mennessä vain ihania hedelmä-vihannes -smoothieita mutta tällähän voi tehdä vaikka mitä pirtelöistä taikinoihin ja drinkkeihin. Rakastan ruuanlaittoa ja erilaisia siinä avustavia vempaimia, etenkin kun ne ovat pinkkejä  :D

PS. Uusi Ihana Tampere -postaus siirtyy hieman, sillä monena päivänä on ollut niin harmaa ilma etten ole halunnut lähteä valokuvaamaan kohdetta, josta aion seuraavaksi kertoa!

4 kommenttia:

 1. Uijui blenderi <3. Miulla on sellainen ihana limenvihreä mutta muuten siis sama vemputin.

  Aamusmoothiet on jotain parhautta <3.

  VastaaPoista
 2. Niin on! <3 Ja välipalasmoothiet ja jälkiruokasmoothiet ja iltapalasmoothiet!

  VastaaPoista
 3. Mistä tuo blenderi-ihanuus löytyi? Turun seudulta pinkit tuppaavat olemaan loppuunmyytyjä :(

  VastaaPoista
 4. Sain tämän äidiltä ja äiti oli löytänyt Tampereen Turtolan Citymarketista muistaakseni! :) Tuo on kyllä niin söpö!

  VastaaPoista

Nyt on teidän vuoronne kommentoida, keskustella, antaa palautetta, toivoa, ehdottaa ja kritisoida! Sana on vapaa.