sunnuntai 22. toukokuuta 2011

Anananananas!Aikaisemman Freeman -kuorintani (Creamy Apricot Scrub) loputtua ostin tilalle Enzyme Mask Pineapple -kuorintanaamion, joka eroaa edeltäjästään sillä, että tätä pidetään kasvoilla naamiona 10 minutia ja aineessa olevat hedelmähapot kuorivat hellävaraisesti ihoa.

Tämä on koostumukseltaan todella paksua geeliä joka sisältää pikkuisia rakeita, joka tuli minulle yllätyksenä. Aikaisemmat kasvoilla hetken pidettävät kuorinnat, joita olen elämässäni testannut, eivät ole normikuorintojen tapaan sisältäneet rakeen raetta. Rakeet ovat kuitenkin todella pieniä ja hellävaraisia ja naamiota poispestessä tuntuvat mukavilta ja edesauttavat osaltaan kuolleen ihosolukon poistumista ihon pinnalta.

Naamio tuoksuu miedosti säilykeananaksilta ja peseytyy helposti kasvoilta. Inhoan yli kaiken naamioita, joita saa puunata ikuisuuden irti naamasta.

Naamioinnin jälkeen iho tuntuu ja näyttää todella kirkkaalta ja puhtaalta. Kuorintanaamio on kivaa vaihtelua perinteisille kuorinnoille ja tämä kaveri on senverran hellävarainen, että uskoisin muidenkin herkkäihoisten voivan käyttää tätä. Olen itse käyttänyt tätä yhdestä kahteen kertaan viikossa aivan ilman ongelmia ja ihon kuivahtamista.

Freemanin naamiot ovat hinta-laatusuhteeltaan kyllä erinomaisia!

2 kommenttia:

  1. aaa tykkään niin näistä arvosteluista :) jee!

    VastaaPoista
  2. Toivottavasti jostain on hyötyä! Rakastan itse myös lukea tuotearvosteluja muiden blogeista. :)

    VastaaPoista

Nyt on teidän vuoronne kommentoida, keskustella, antaa palautetta, toivoa, ehdottaa ja kritisoida! Sana on vapaa.