torstai 26. toukokuuta 2011

Korallihuulet
Klipsin jälleen hieman otsatukkaa lyhyemmäksi ja suoremmaksi, ja siitä tuli tosi kiva, alkoi rasittamaan vanha viisto ja ylikasvanut reuhka, jota oli mahdoton asetella kivasti.

Tämä taas on yksi suosikkihuulipuniani:Stilan Shine Lip Color sävy Charlotte (sheer coral) on sävynä mielettömän kaunis, hohtava korallisen oranssi. Punan koostumus on ihana, hyvin voidemainen ja kosteutavan tuntuinen, mutta kuitenkin huulilla kestävä. Tämä myös tuoksuu vienosti vaniljalle ja levittyy huulille kuin unelma ja tekee huuliin kauniin kuullon, joka ei kuitenkaan ole huulikiiltomainen. Punassa on SPF20 joten tämä on niin sävyltään kuin ominaisuuksiltaan täydellinen kesäpuna, jolla raikastaa kasvojen ilmeen hetkessä.

Tykkään muutenkin Stilasta brändinä ja jokainen tuote, jota olen merkiltä käyttänyt, on ollut verrattoman hyvä eivätkä tuotteet myöskään ole hinnalla pilattuja. On niin sääli, ettei Stilaa saa Suomesta. Onneksi merkki kuuluu usean nettikaupan valikoimiin ja toki hinnat ovat ulkomailta tilattuina edullisempia.

Omistan Stilalta mm. sävyiltään täydellisen, puhuvan luomiväripaletin, josta tarkempaa esittelyä luvassa myöhemmin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Nyt on teidän vuoronne kommentoida, keskustella, antaa palautetta, toivoa, ehdottaa ja kritisoida! Sana on vapaa.